2777
2789
عنوان

حس زندانی بودن دارم

132 بازدید | 18 پست

نمیدونم چطوری بگم انگار تو قفسه سینم زندانی شدم ،نمیتونم کاری کنم انگار قفل شدم ،حتی یه بیرون رفتن ساده که همه راحت انجامش میدن رو من نمیتونم انجام بدم روز ها میمونم تو خونه و بیرون نمیرم و همش تو اتاقم با خانواده حرفی ندارم بزنم ،میخوام برای ایندم تلاش کنم برای ارشد و استخدامی اصلا دست و دلم به کتاب نمیره همش ،حتی از گوشی هم خسته ام یوقتا از عصبانیت دلم میخواد همه چیزو پاره پوره کنم بکوبم به در و دیوار .

تنهایی منو زندانی کرده .

شما هم شده اکساساتی مثل من داشته باشید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا این روز ها این شکلی شدم دانشگاه نمی‌رم کنفرانس نمی‌دم تحقیق انجام نمی‌دم بیرون نمی‌رم تو وضعیت بدی گیر کردم 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

آره افسردگی هست ولی دوست ندارم دارو بخورم

نیاز به دارو نیست کی گفته دارو بخوری با یکم ورزش کردن حس شادی به خودت منتقل کردن درست میشه همه یه دوره یا چند روره تو زندگی این حسو تجربه میکنن قرار نیست همیشه حال ادم خوب باشه یا بد باشه 

دقیقا منممتاهلی؟من اسیرشوهرمم که توجه ای بم نمیکنه دیونه شدم ازتنهایی

نه بابا کاش متاهل بودم حداقل شوهرو برمیداشتم شبا میرفتم یه دور دوری ،مجردم و محکوم به تنهایی ،البته خب متاهلای زیادی هستند که بدتر از من تنها هستند خدا بدادشون برسه

منم دقیقا این روز ها این شکلی شدم دانشگاه نمی‌رم کنفرانس نمی‌دم تحقیق انجام نمی‌دم بیرون نمی‌رم تو و ...

انگار خونه آدم رو میخوره ،من دیگه از اتاقمم حالم بهم میخوره ،شب تصمیم میگیرم برم بیرون الکی هم شده یه چرخی بزنم صبح که میشه انگار فلج میشم دیگه نمیتونم

نیاز به دارو نیست کی گفته دارو بخوری با یکم ورزش کردن حس شادی به خودت منتقل کردن درست میشه همه یه دو ...

اخه من که حالم خیلی وقته اینجوریه ،چند روز نیست ،افسردگی برای همه هست ولی من میدونم که شدید نیستم ،بیشتر حس میکنم یه انرژی منفی منو تو این حالت نگه داشته