2777
2789
عنوان

اخلاقای باحال شوهراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 61 پست
نه خدا نکنه اون حق داره خوشبخت باشه تو زندگیش سختی زیادی کشیده بود اما مثل اینکه برای همه خوب بود ای ...

اینو من رو یکی ریپ زده بودمااا

شایدم آلزایمر گرفتم

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ببخشید......کجا رفت؟؟؟!

عزیزدلم توضیح دادم پیامای بعد اگر هم حوصله نداری بیومو بخون

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
چرا رفتتتت داشت خوب پیش میرفتااا

من تا یماه تو شوک کامل بودم

یعنی اصلا باورم نمیشد 

کلا مثلا تا یماه هنوز شبا قبل خوای خودمو خو بغلش تصور میکردم

همیشه میگفت من هر وقت دلپ واست تنگ میشه به ماه نگاه میکنم 

انقد از ماه متنفرم الان🥺

اسمم توش ماه داشت

کلا صدام میکرد ماه من 

انقد شبیه فرشته ها بود من شوکی که بهم وارد شد از تجاوزی که بهم شده بود سنگین تر بود 

وای چقدر دلم گرفت بعد این قضیه دیدیش دوباره؟نخواسته هیچ توضیحی بهت بده؟

نه من ندیدمش 

ما ی اکیپ بودیم 

اولش خیلی باهم جنگ داشتیم بعد یبار تو دعوا گفت ی دختری که واضحه انقد مامان بابات نازتو خریدن نمیدونی بدبختی چیه 

اصلا خیلی وعوامون پیش گرفت 

کسی هم نبود اونجا 

منم داد زدم اینی که داری میبینی دوبار بهش تجاوز شده و کلللل زندگیم و تو سه چهار دقیقه گفتم اونجا شروع دوستیمون بود

بعد یکی دوسال که دوست صمیمی بودیم گفت من عاشقتم و فلان

تو اون اکیپ ی دوست مشترو دختر داشتیم که عالی بود و هنوزم جزو بهترین دوستامونه 

و من خودم رل الانشو وارد اکیپممون کردم🙂

ولی جز دوست مشترکمون کسی خبر نداش باهمیم

وای چقدر دلم گرفت بعد این قضیه دیدیش دوباره؟نخواسته هیچ توضیحی بهت بده؟

توضیحم که نه 

کلا گفته بود که بهش نگین رل زدم 

ولی متوجه شد همین هفته پیش که میدونم

و گفته بود دوس دخترم ناراحت شده و فلان

منم که بوقم

لیاقتتو نداشته همون بهتر که از اول شناختیش

مرسی عزیزدلم 

چی بگم 

خداروشکر بازم

اگ با ی بچه این اتفاق میوفتاد چی 

اره دیگه واقعا همیشه وقتی اتفاقی پیش میاد همیشه به بدترش فکر کن و خداروشکر کن

آده مرسی از همدردیت❤️‍🩹