2777
2789
عنوان

این دیوونس ایا

111 بازدید | 14 پست

همکلاسمه با کلی دختر میگرده پیش همشون میگه از من خوشش میاد داره جلوم با دخترا راه میره بعد همون لحظه به دختره گفت من از این خوشم میاد خوشگله؟ به کل پسرای دانشکدمونم گفته دوستم داشته با یه پسره حرف میزده بعد پسره بهش گفته میدونی فلانی از دوستت خوشش میاد؟ بعد جالب اینجاس این پسر اصلا با دوست پسر دوستم صمیمی نیست یه لحظه کنار هم وایسادن اینم براش قضیه منو گفته اصلا نمیدونسته که این دوست پسر دوستمه، امروز تو سالن یکی از دانشکده ها بودیم من با کمی فاصله ازش وایسادم پیش دوستاش داشت بلند بلند از من میگفت بعد من یکم سردرد داشتم یه لحظه چشمامو بستم  به دوستاش گفت این چرا گرفتس انگار خوابش میاد دوستش اومد پیشم ده بار ازم پرسید خوابت میاد ؟ خوابت میاد بعد این دوستش خیلی چندش و پرروعه منم جوابشو ندادم بلند شدم رفتم ..میره پیش کسایی که باهاشون حتی صمیمی هم نیست از من میگه کل دانشکده میدونن...جالب اینجاس هیچی به خودم نمیگه ..پس چرا میره به همه دختر پسرا میگه از من خوشش میاد مریضی چیزیه نزدیک سه ساله دیوونم کرده ...طوری شده که روم اسم گذاشتن بهم میگن کراش فلانی🙄 فازش چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا مشابه این قضیه برام پیش اومده که طرف همههه جا حتی ب فامیلامونم گفته بود که فلانی رو دوس دارم بلخره میگیرمش... تا اومد بهم پیشنهاد داد منم در حد آشنایی باهاش حرف زدم دیدم اصلا مال این حرفا نبوده،حرفاش کشک بود و کلا رفتارش بیشتر شبیه مغرورا بود تا عاشق://