2777
2789

تقریبا ۴بسته خوردم دیگ ازین ماه میخام قطع کنم.راسته ک نازایی میاره؟حتی با ۴ماه مصرف؟حالا بعضیام بودن با قطع ال دی سریع باردار شدن...کدوم راستع؟؟؟

خواهرمدو سال خورد ۶ سال باردار نشد

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ال دی به مرور دیواره رحم رو ضخیم میکنه ولی نازایی نمیاره فقط ممکنه با تاخیر باردار شی

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
ای بابااا.بعد چجوری حامله شد گلم؟همون طبیعی یا با درمان و این چیزا؟

دکتر میرفت مدام

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

تاحالا نه اورژانسی خوردم نه ال دیو نخواهم خورد

من پری هام خیلی نامنظمهههه.ازاول بچگی اینجوری بوده.دکتر هم زیاد رفتم سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم.اینسری این دکترم ال دی دادواسه ۶ماه...منم ۴ماه خوردم گفتم بسه دیگ.ترسیدم واقعیتش

من یکسال خوردم البته دو تا بچه دارم دیگه هم بچه نمی خوام، ولی متخصص زنان گفت جلوگیری با ال دی یعنی سم خالص دراز مدت باعث سرطان سینه یا رحم میشن، گفت یا کاندوم یا دستگاه بزارین

خواهر من یکی دو سال خورد اذیتش کرد ول کرد هی حامله میشد..ربطی نداره ولی سرخود مصرف نکن عوارض داره

حامله شد بعد قطعش؟نه دکتر برا تنظیم پری نوشت...۶بسته بود..منم میخام اقدام کنم برا همون قطعش کردم دیگ...

من یکسال خوردم البته دو تا بچه دارم دیگه هم بچه نمی خوام، ولی متخصص زنان گفت جلوگیری با ال دی یعنی س ...

وااای پس ضرر دارههههه.من برا جلو گیری نبود..برا تنظیم پری بود ...۶بسته دکتر نوشته بود..۴تا خوردم دیگ ادامه نمیدم ترسیدم واقعیتش و هم اینکه میخام اقدام‌کنم.میترسم باردار نشممم🥹

ال دی پوکی استخوان و بهم ریختگی هورمونی و افسردگی و مشکل اعصاب میاره تاجایی که ممکنه استفاده نکنید

ب حد کافی استخونام ضعیف هست🥲ال دی هم ک بدتر میکنه چس...پس دکتر چرا برام تجویز کرد وای🥲۴ماه خوردم ینی بچه دار شدن سخته؟