2777
2789
عنوان

چرااا مامانا اینطوری هستن واقعا

107 بازدید | 14 پست

میگم خوشم نمیاد باهاتون بیام فلان جا این مهمونی

میگه نمیشه حتما باید بیای با زور منو میبره خب دوست ندارم برم بدم میاد 

واقعا اذیت میشم 

چی بهش بگم که قانع بشههههه💔😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره درس میخونممیگه خب قبلش درس بخون‌ اون چندساعت که میریم درس نخون😐😐

کلاس دهمی؟ انشالله از تابستون امسال دیگه به بهونه ی کنکور راحت میشی 🤏🏻

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

مشکل اصلی من و دخترم.خوب واقعا نمیشه بچه رو تنها گذاشت به مدت طولانی.هزارتا اتفاق ممکنه بیفته.بعدم چطور ما همیشه حاضر به خدمتیم هر جا شما اراده کنین بریم انتظار زیادیه بچه هم گاهی با ما بیاد ؟

درکت میکنم🥲خودتو بزن به مریضییا بگو کلی درس داری

میگم بیا بریم دکتر سرم بزن خوب  شدی میریم😭😓

از این الان عزا گرفتم واسه ۲روز دیگه مهمونی هست دوست ندارم برم بدم میاد از جو اونجا هرچی بهش میگم من میرم یه جا دیگه میرم خونه خالم نمیام میگه نمیشه باید بیای

کلاس دهمی؟ انشالله از تابستون امسال دیگه به بهونه ی کنکور راحت میشی 🤏🏻

اره.

اصلا ربطی به درس داشتن نداره بعضی جاها حتی اگه درسم داشته باشم از چند روز قبل میخونم که بتونم برم فلان جا

ولی بعضی جاها مرگمههه دوس ندارم برم

الان واسه دو روز دیگه مهمونی هست چی بهش بگم قانع بشه که نرم😕

مشکل اصلی من و دخترم.خوب واقعا نمیشه بچه رو تنها گذاشت به مدت طولانی.هزارتا اتفاق ممکنه بیفته.بعدم چ ...

خب تنها نباشیم مثلا من برم خونه خالم تنها نیستم اون موقعه

مامانم میگه بیا بریم ببرمت فلان جا دلت باز بشه حوصلت سر نره ولی واقعا به جای اینکه بهم خوشبگذره بدتر در عذابم

اره.اصلا ربطی به درس داشتن نداره بعضی جاها حتی اگه درسم داشته باشم از چند روز قبل میخونم که بتونم بر ...

بگو درکم کن واقعا حال و حوصله ندارم نمیتونم بیام بی‌حالم

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

بگو درکم کن واقعا حال و حوصله ندارم نمیتونم بیام بی‌حالم

میگه من به خاطر تو میبرمت فلان جا که حوصلت سر نرهه یکم سرگرم بشی😑😑😑میگم بدتر اذیت میشم‌میگه نه خوش میگذره