2777
2789
عنوان

این طبیعیه ک من اصلا دلم نمیخواد سنتی ازدواج کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 49 پست

سنتی بهتره ک خانم تا مدرن ...لااقل میدونی این پسری ک اومده خاستگاری قصدش و نیتش ماک اهل دوزو کلک نیست از راه درستش میاد و اینم بگم الان همین ازدواج سنتی میتونی نشون کنی تا یکم باهم معاشرت بکنی تا خلق و خوی طرف بیاد دستتت هرچند ک تو همه خاستگاریا تا نری زیر ی سقف هیچ وقت نمیتونی بفهمی اخلاقش چجوری چون اصلا بروز نمیدن تا وقتی ک کاملا خیالشون از بابت داشتن شما اوکی باشهه...از دواح مدرن م با یکی اشنا میشی همونیه ک شما میخای ولی با این تفاوت ک اون دنبال ازدواح نیست و دنبال خوشگذرونی خودشه دیگه خودتون بهتراز من میدونین این چیزا و ب اسم ازدواح در دام هوووس طرف ۷سال با یکیه خیلی از نوقعیتای خوبشو از دست میده بخاطر یکی بعد فقط دس دس میکنه اخرشم کاااات خودتو گول نزن 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنتی بهتره ک خانم تا مدرن ...لااقل میدونی این پسری ک اومده خاستگاری قصدش و نیتش ماک اهل دوزو کلک نیس ...

تا حدود زیادی موافقم با حرفاتون👌🏻

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
اوووو هنوز خیلی جووونی بابابرو بیرون کار کن دانشگا کلاس

درسم تمومه دیگه

میخوام برا ارشد بخونم

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
چند سالته؟منم ترجیح میدم یکیو دوست داشته باشم ازدواج کنمالانم با یکیم ولی خب ازدواجمون معلوم نیس

خب وقتی میبنی معلوم نیست چرا میری تو این رایطه هاااا شک نکن اخرررش هیچه طرف ۷سال مونده ب پاش اخرش کاااات بعدرمیاد نفرین میکنه عمرر و جووونی اگه الکی بگذره هیچ وقت بر نمیگرده ....

تا حدود زیادی موافقم با حرفاتون👌🏻

همش واقعیت بود خاهررر یکم بهش فکر کنی و نگاهی ب اطرافتون بندازی میبینی ک واقعیت همششش...ازدواح عین هندونه سر بسته س تا واردش نشی معلوم نیست بختت خوبه یا نههههه همش ب شانس و اقبال بستگی داره دختر دیدم عین پنجه آفتاب ولی زندگی ک لیاقتشو داشتتت صفرررررر 

خب وقتی میبنی معلوم نیست چرا میری تو این رایطه هاااا شک نکن اخرررش هیچه طرف ۷سال مونده ب پاش اخرش کا ...

اگه طرفم همین الان بیاد خاستگاری من‌نمیخام

چون بنظرم زوده

و تا ۲۶.۲۵سالگی دوست ندارم ازدواج‌ کنم

بالاخره ادما فرق دارن

الان ب سنگ خورده دیگه😂🤦🏻‍♀️از ۱۸سالگی خیییلی خاستگارهای خوبی بخاطر همین طرز فکر رد کردم🤦🏻‍♀️

نه 

منظورم اینه یه ازدواج به اصطلاح عاشقانه کنی و بعدش بفهمی هیچ خبری نیست و اصلا عشق و ازدواج به هم ربط ندارن. 

شنیدی میگن عشق و حال....  عشق واسه روابط غیر از ازدواج جذاب هست. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

منو با طبیعی گفتنت یاد یه عزیزی انداختی که همین جا تو نی نی سایت باهاش آشنا شدم😁😁 سر یه موضوعی خیلی طبیعی، طبیعی میکردیم دیگه به این کلمه حساس شده بود😁😁منم به جاش بهش میگفتم سزارینه😂😂

یادش بخیر🥲🥲 ازدواج که کرد کلا محو شد🥲🥲

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

اگه طرفم همین الان بیاد خاستگاری من‌نمیخامچون بنظرم زودهو تا ۲۶.۲۵سالگی دوست ندارم ازدواج‌ کنمبالاخر ...

شک نکنید ک نمیاد مگه اونایی ک واقعا عاشق باشن ک خیلی کم پیدا میشههه...خدا کنه فقط آسیب روحی نبینی تو اینجور روابط هااا ....ادما فرق دارن یکی ازدواحو دوس داره یکیم نه اصلا براش مهم نیست

شک نکنید ک نمیاد مگه اونایی ک واقعا عاشق باشن ک خیلی کم پیدا میشههه...خدا کنه فقط آسیب روحی نبینی تو ...

نیاد هم مهم نیس

همچین از لحاط مالی اوکی نیس ک بابام منو بده بهش

ببینیم در اینده چی پیش میاد

نه منظورم اینه یه ازدواج به اصطلاح عاشقانه کنی و بعدش بفهمی هیچ خبری نیست و اصلا عشق و ازدواج به هم ...

درسته🥲

منو با طبیعی گفتنت یاد یه عزیزی انداختی که همین جا تو نی نی سایت باهاش آشنا شدم😁😁 سر یه موضوعی خیل ...

منم جدیدا خیلی طبیعی طبیعی میکنما😂😑دیگه باید بگیم سزارین😂

نیاد هم مهم نیسهمچین از لحاط مالی اوکی نیس ک بابام منو بده بهشببینیم در اینده چی پیش میاد

پس وقتی تهشو میدونی چرا واسه خودتون ناراحتی و غمو غصه جمع میکنی ...کاات کن با یکی باش ک لااقل امیدی داشته باشی پدرتم حق داره