2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 184 پست
بااینکه کارش درست نیست ولی دلم سوخت برای داداشت

منم دلم براش سوخت اولش اما بعد اینکه گفت بخاطر شوهرم میاد و از اتاق بیام بیرون پا میشه میره نظرم عوض شد😐😐

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داداشم چون خونه مادرم توروستابود همش شهرستان میومد پیش ما ..مسافرتم میرفتیم میبردیمش ..خیلی باهم خوب بودیم ..ولی بعد اینکه ازدواج کرد آدم دیگه ای شد یه زنگ نمیزنه پیام نمیده ..دلم براش تنگ میشه چقد باهم خوب بودیم حرفامون همیشه به هم میزدیم درد دل میکردیم ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دوست داره ک میاد خونتون وگرنه چندتا رفیق ول پیدا میکرد میرفت اونجاحالا که انقد زیاد میاد مثلا بگو ام ...

عزیزم مردای خونواده ما اعتقاد دارن زن باید مثل اسب کار کنه تو خونه بهش بگم شام درست کن ک بره کف دست مامانم بزاره اونم بیاد منو جر بده 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
بینی وقتی میاد هیچ کاری نمیکنه انگار خونه غریبه میاد من باید پاشم چایی ببارم و کار کنم اگ بیام تو ات ...

خب بگو داداش تا من کارامو میکنم شمام از خودت پذیرایی کن همه تو یخچال هست، براش تلویزون روشن کن با شوهرت سرکرم شه بازی بزارن تخته نرد پاسور پی‌اس بازی کنن. 

مامانم برا داییم اینکارو میکرد، البته داییم بیچاره زیاد زیاد نمی اومد ولی خب هروقت میومد هرکاری داشت خودش انجام میداد جز غذا. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
من این اشتباه و کردم تو نکن آخرشم نمیگه دستت درد نکنه با مادرت صحبت کن بگو من درس دارم شوهرم می‌خواد ...

مامانا پسر دوستن اگه دختر همچین حرفی بزنه ابرو داماد و دختر میبره و عاق شون میکنه 🤣

پس بگو ساندویچ بگیر قربونت امشب دلم هوس ساندویچ کرده خودمم خست ام ، مطمعن باش درکت میکنه بعدم می‌خور ...

ایجوری نگو بخدا من دشمنش نیستم قدمش رو چشم من ولی الان من حالم خیلی بده قرصام تموم شده  میخام پریود عم بشم ذارم روانی میشم اشکام میاد فقط 

عزیزم مردای خونواده ما اعتقاد دارن زن باید مثل اسب کار کنه تو خونه بهش بگم شام درست کن ک بره کف دست ...

بعد اینکه گفتی بخاطر شوهرم میاد و از اتاق بیام بیرون می‌ره و اینکه آشپزی نمیکنه و چیزی درست نمیکنه نظرم کلا عوض شد ,😂😂

یاد زمانی افتادم که مدام میرفتم خونه خواهرم و هرکاری داشتن انجام میدادم اما بعداً فهمیدم چه یزید و ع ...

من یزید نیستم الان با پسر داییم اومدن اینجا براشون پیتزا درست کنم من نوکر اینام بنطرت

کاش منم یه داداش داشتم هرررشب میومد خونه متا انقد شوهرم نگه تو هیچ کس و کاری نداری

شوهرم میدونه اگ قرار به یار کشی باشه داداشم اسمم نمیاره عزیزم 

من یزید نیستم الان با پسر داییم اومدن اینجا براشون پیتزا درست کنم من نوکر اینام بنطرت

نه عزیزم بعد اینکه گفتی بخاطر شوهرم میاد و تنها بودنی نمیاد و اگه از اتاق بیام بیرون پا میشه می‌ره نظرم تغییر کرد 😂😂😂