2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4175 بازدید | 183 پست
دلم برای داداشش خیلی میسوزه چون وابسته اسی شده و دوستش داره هرچند اسی میگه منو دوست نداره و چون تنها ...

ناراحت نباش عزیزم

تو یه درس بزرگ گرفتی

اینکه حتی به خواهر خودتم نباید زیاد وابسته بشی

منم تجربه مشابه دارم.سخته اما آدم انگار بزرگ میشه

بگو شامو اماده از بیرون بگیره اگر میتونه میدونی پولش هست

هم تو کمتر خسته میشی هم به امتحانت میرسی😂

ولی باید شوهرت خودی نشون بده مثلا شب زودتر فیلمشونو تموم کنن 

یا ی وقت میگی مریضم نمیتونم غذا درست کنم غذای ساده بخورید یا کار بده بهش چون رورام دانشگاهی حتما جارویی چیزی میمونه شوهرت و برادرت بگو کمک کنند شماهم شام میذاری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارشون درست نیست خونه ی فرد متاهل حتی خواهر یا برادر باید با مراعات رفت اونپ با شرایط شما که کم همسر ...

از سر شب تا خوده صبح؟ 

بابا بیخیال اینم ک قرار نیست بیاد پشت در اتاق اینا جا پهن کنه بخوابه میره تو اتاق. 😐🤌🏻

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
عزیزم انشالله از کما دربیاد🥲🥲

دیگ۱۸سالگی تصادف کرد... الان۳۸سالشه... فک نکنم دیگ خدا کاری کنه.. فداتشم مرسی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بینی وقتی میاد هیچ کاری نمیکنه انگار خونه غریبه میاد من باید پاشم چایی ببارم و کار کنم اگ بیام تو ات ...

هر لحظه دارک تر میشه قضیه 😐😐

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
زنگ بزن به مادرت بگو از سمت تو نه از سمت خودش بگه کمتر بیاد راه چارش فقط مادرته بگه اونا جوونن خواهر ...

ماماننمممم کل شهرو پر میکنه ک این داداشش نمیخاد

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
چند تا خواهر و برادرید؟حس میکنم داداشت احساس تنهایی می‌کنه برای همین میاد پیشتون.چند سالشه نمیشه زن ...

۲۴ سالشه آره تنهاست کلا با مامان بابام آبش تو جوب نمیره خونمون دلگیره واسه همین میاد اینحا پیش شوهرم قدمش رو چشم ولی دیگ هر شب  نه 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی