2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جای منه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 113 پست
بعضی چیزا حسادت نیس، بعضی مادرا عقده دارن و نمیخوان پسرشون با زن خودش صمیمیت و عشق زیاد داشته باشه، ...

بله دقیقا مردها باید یاد بگیرن که روابط رو درست مدیریت کنن تا هر فردی جایگاه خودش رو داشته باشه. 

بهت حق میدماصلا زشته برا اون زن اینکارابچش بزرگ شده این رفتارا برا بچه کوچیکه نه مردی ک زن داره

شوهرم بش میگ  بس کن . از لج  انجام میده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بم عشق میده ولی ب مادرش نمیگ نکن نگو چرااا اخه من اونجور غرغرو نیسم ک برم رو مخش ..منطقی ب ...

گلم از خداوندی که حاکم بر دلهاست بخواه مهر شما رو در دلش زیاد کنه که کسی نتونه دخالت بی جا کنه

میگم همیشه . گله میکنم ولی انگار اون شاهزادس براش

گله کردن مساله رو حل نمیکنه، باید تغییر رویه و تغییر رفتار بدی، اصولا مردا با حرف زدن اصلاح نمیشن بلکه باید با رفتار اونها رو متوجه کرد.

باید بتونی همسرت رو ب خودت وابسته کنی و این با غرغر کردن و مخالفت علنی با مادرش اتفاق نمیفته، باید اعتمادشو جلب کنی و مخصوصا تو حریم زناشویی تون خیلی مانور بدی و ی رضایت عالی براش فراهم کنی و اینجوری کم کم رام خودت کنیش، بیشتر ب زیرکی و بردباری نیاز داری ، تا گله کردن و گریه کردن  و نالیدن.

به مادرشوهرت میگم بجات شبا پیش همسرت هم بخوابه بالاخره مادرشه حق داره به بچش محبت کنه

اسی نگفت شبا میاد میخوابه 

این خیلی فرق داره 

روزا هفته ای دوسه بار سه ساعت بیاد و بره ولی شبا نه 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
من میخمو کوبیدم عزیزم کسی حف دخالت نمیده تو زندگیمون

شما خودت مشخصه مسکلات داری بقیه رو هم به بیراهه میبری مگه میشه مادر شوهر نیاد خونه سر بزنه؟!!!! ینی چون ازدواج کرده باید خاک کنه پسرشو؟ 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
منظورم پسر و عروست یا دامادت بود

اینقدر شعور دارم مزاحم زندگیشون نشم

اینکارا فقط از دهه های قبل برمیاد ک اگاهی نداشتن 

نسل جدید اینقدر مطالعه دارن شور ی چیزی رو در نمیارن