2777
2789
عنوان

فیلر برای بینی گوشتی و افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 28 پست
عزیزم به عنوان کسی که دوبار عمل کردم و اکثر اطرافیانمم عمل کردن بهت میگم اگه خدا بخاد و کار دکتر خوب ...

ترمبمی هم عمل کردی ؟ خوب بود ؟ راضی هستی؟ بینی منو خراب کرد دستش بشکنه . از ترمیم هم میترسم

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به عنوان کسی که دوبار عمل کردم و اکثر اطرافیانمم عمل کردن بهت میگم اگه خدا بخاد و کار دکتر خوب ...

مرسی که اینقد خوب راهنماییم کردین خیلی ممنونم🤍

پس فیلر نزنم دیگه؟

راستش میخواستم انشالله اگه دی عمل کنم و ۱/۵ ماه خونه استراحت کنم بعد باید از اسفند برم دانشگاه اما شنیدم تا ۳ ماه نباید سرمو خم کنم اما برم دانشگاه و خوابگاه، مجبورم همش سرمو خم کنم و نمیدونم بشه مراقب بود یا نه...بنظرتون قبل دانشگاه عمل شه بهتره یا تابستون؟؟

ترمبمی هم عمل کردی ؟ خوب بود ؟ راضی هستی؟ بینی منو خراب کرد دستش بشکنه . از ترمیم هم میترسم

ترمیمو نرو پیش همون دکتر . 

اره من نفر اول خراب کرد. 

نفر بعد یکی بهترین دکترها بود دلش سوخت قبول کرد 

شکر خدا شکر خدا راضیم ببینیم گوشتی و زخیم بود

الان طبیعی و خوش فرم خداروشکر. 

مرسی که اینقد خوب راهنماییم کردین خیلی ممنونم🤍پس فیلر نزنم دیگه؟راستش میخواستم انشالله اگه دی عمل ک ...

نه بابا چه خبر تا ۳ ماه سر خم نکنی . چسب هست نگران نباش.  

الان میگی یک ماه و نیم استراحت 

بعد عمل خندت میگیره

من کم خونی شدید داشتم دماغمم گوشتی و زخیم. 

اما سه روز بعد بلند شدم شروع کردم با جارو دستی خونه رو روفتن و تمیز کردن.  نباید میکردم اما گند زده بودن. 

خداروشکر الانم راضیم خیلیییی طبیعی و خوب شده. 

بازم ببین حال دلت با کدوم زمان بهتر. 

هیچ کاری رو بینیت انجام نده چون عمل بینی گوشتی خودش سخته بخوای دستکاری کتی بدتر بعدم اگه عجله داری زودتر عمل کن 

اینم بگم عمل بینی نیاز ب صبر داره چون یک سال هم ورم داره اونو میخوای چکار کنی؟

مینیمال 
راستش دارم میرم دانشگاه و خیلی خیلی از بینیم خجالت میکشم اصلا اعتماد بنفس ندارم...اما الانم فرصت عمل ...

اثلا شش ماه مراقبت نمیخواد نهایتا سه هفته مراقبت زیاد میخواد بقیه ش تا دو ماه چسب زدن بعدم راحتی 

مینیمال 
ترمیمو نرو پیش همون دکتر . اره من نفر اول خراب کرد. نفر بعد یکی بهترین دکترها بود دلش سوخت قبول کرد ...

میشه بگی کدوم دکتر ترمیم کردی؟ هزینش چقده؟

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏