2777
2789
عنوان

فیلر برای بینی گوشتی و افتاده

151 بازدید | 28 پست

خانوما من میخوام سه چهار ماه بعد بینیمو عمل کنم و بینیمم گوشتی و افتادست و چون خیلی ازش خجالت میکشم میخواستم این مدت فیلر بزنم حداقل افتادگیش کم سه اما یه جا خوندم فیلر بزنی بعدا تخلیه هم کنی واسه عمل دردسر ساز میشه یا اصلا فیلر بینی ریسکه...میشه راهنماییم کنین جز شما کسیو ندارم کمک بخوام:(

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه میخوای عمل کنی نباید فیلر بزنی چون میگن برو تخلیه کن بعد چند هفته بگذره بیا برای عمل چون نکروز میشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اگه میخوای عمل کنی فیلر نزنچون دکترا قبول نمیکنن میگن برو انزیم بزن فیلر ازبین بره چندماه دیگه بیا

پس بنظرتون راه دیگه ای هم هست؟ حداقل فقط بتونم افتادگیشو کم کنم 

لیفت با نخ شنیدین؟

عزیزم اگه میخوای عمل کنی نباید فیلر بزنی چون میگن برو تخلیه کن بعد چند هفته بگذره بیا برای عمل چون ن ...

راستش میخواستم الان فیلر بزنم بعد مثلا تیر ماه برم تخلیه کنم آخرای تیرم برم عمل یا بنظرتون ریسکه؟؟

این چه کاریه برای ۳ ماه دیگه خودتو دردسر بندازی. ان شالله عمل میکنی عالی میشه

راستش دارم میرم دانشگاه و خیلی خیلی از بینیم خجالت میکشم اصلا اعتماد بنفس ندارم...اما الانم فرصت عمل ندارم چون باید ۶ ماه مراقبت کنم اما برم خوابگاه میترسم نتونم مراقبت کنم و بینیمم خراب شه...

من عنل کردم خراب شده باید ژل بزنم . ولی دکتر خوب پیدا نمیکنم . یکیم هس قیمتاش سرمان آوره😒

من فقط شنیدم فیلر و ژل اینا بهتره تو یه جای مطمئن بزنی وگرنه ژل بد استفاده میکنن خدا نکنه نکروز اینا میده بعد آدم مجبوره چند برابرم پول درمان بده😑

راستش دارم میرم دانشگاه و خیلی خیلی از بینیم خجالت میکشم اصلا اعتماد بنفس ندارم...اما الانم فرصت عمل ...

عزیزم به عنوان کسی که دوبار عمل کردم و اکثر اطرافیانمم عمل کردن بهت میگم 

اگه خدا بخاد و کار دکتر خوب باشه. مراقبت خاصی نیاز نیست 

فقط یه چسب. 

خوب تحقیق کن ببین کی کارش برا بینی گوشتی خوبه 

صدقه بنداز قبل عمل 

حرص اینم که بینیت تو چشم و فیلر بزنی هم نخور. 

بزار اصولی عمل کن. 

تا پشیمونی برات نداشته باشه