2777
2789
عنوان

این نشونه بارداریه یا پریود

122 بازدید | 23 پست

من ۲۱ آبان iui انجام دادم، یه دونه فولیکول ۲۴ بود، از فردا شبش شیاف پروژسترون گذاشتم، شبی ۱ عدد، سه روز بعدش دچار عفونت شدم‌ . ۴شب آزیترومایسین خوردم و روی قسمت های خارجی واژن پماد کلیندامایسین زدم‌

دیروز موعدم بود که یه لکه قهوه ایی دیدم، شب می خواستم شیاف نذارم، آخریش بود ولی چون لکه بینیم قطع شد همسرم گفت برای احتیاط بذارم، امروز که بیدار شدم  دیگه لکی ندیدم، دیروز ورزش سنگين کردم حتی، 

من قبلا یه بارداری با ivf داشتم که با وجود دو تا آمپول و سه تا شیاف پروژسترون لکه بینی شدید داشتم و جنین رو از دست دادم. الان نمی دونم چطور یه دونه شیاف جلوی خون ریزی رو گرفته؟ 

جرات بی بی چک زدن ندارم. ممکنه باردار باشم؟ کسی اینطوری بوده؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چرا خب وقتی تو اقدامی، ورزش و کار و حرکت سنگین انجام میدی؟؟

منم ۳ روزه از موعد پریودیم گذشته، بیخیالم، بی بی چک نمیزنم

میگم هرچه باداباد

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا خب وقتی تو اقدامی، ورزش و کار و حرکت سنگین انجام میدی؟؟منم ۳ روزه از موعد پریودیم گذشته، بیخیالم ...

آخه اصلا امید به مثبت شدن ندارم... این کارا رو هم برای دل همسرم انجام دادم. فود کنم بار ششمه که iuiمی کنم! 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

این قرص هورمونی هستش برا تحریک رحم فکر میکنم وجنین و رو شیر اثر دارد.میتوند روپریود هم اثر گذار باشه

قرص نداشتم.. ‌فقط شیاف پروژسترون بوده.

آخه اصلا امید به مثبت شدن ندارم... این کارا رو هم برای دل همسرم انجام دادم. فود کنم بار ششمه که iuiم ...

چرا امید نداری

مادر شدن بهترین نعمته

یه فسقلی بهت بگه مامان

بعدشم اینخمه هزینه و درد رو تحمل میکنی، یه کمم مراعات کن، بذار نتیجه ببینید ایشالله🤲🏻💜🤗

چرا امید نداریمادر شدن بهترین نعمتهیه فسقلی بهت بگه مامانبعدشم اینخمه هزینه و درد رو تحمل میکنی، یه ...

ای خواهر پوستم کنده شده

من حتی ivf هم کردم چند بار

مگه معجزه شده باشه

جرات ندارم تا داروخونه برم یه بی بی چک بخرم

پنبه می کنم داخل می چرخونم سفید میاد بیرون. ینی ممکنه ای خدا🥲

انشالله🤲🏻💜❤🤗😘دو سال شددیگه اصلا بی بی چک نخریدم و نمیخرم😎لات شدم

من ۴ساله😥😰

انشالله🤲🏻💜❤🤗😘دو سال شددیگه اصلا بی بی چک نخریدم و نمیخرم😎لات شدم

واقعا درستشم همینه منم ای یو ای کردم از اول استرس شدید داشتم اخرشم سقط شد بیخیالی بهتر از همه بهتره گاهی میگم کاش باردار بشم مثل بعضیا تا چند ماه نفهمم باردارم 😂چشممو باز کنم ببینم کلی از راهو رفتم

واقعا درستشم همینه منم ای یو ای کردم از اول استرس شدید داشتم اخرشم سقط شد بیخیالی بهتر از همه بهتره ...

انشالله ازهمون روز اول بفمی... نتونی ازحالت تهوع ازجات پاشی... یجوری دردسینه داشته باسی،، نتونی راه بری... فقط هوس کنی.... 

دعاکردم برات.. حالشو ببر.... همین ماهم بفمی بحق پنج تن😎😎🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ای خواهر پوستم کنده شدهمن حتی ivf هم کردم چند بارمگه معجزه شده باشهجرات ندارم تا داروخونه برم یه بی ...

انشالله دوتامون باهم

چرا که نه🤲🏻🤗💜❤😍🤩