2777
2789
عنوان

پس انداز همسرم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 115 پست
اره هرچند بهش حق میدم اماحق نداره توهین کنه

خوب کاری کردی 

پس انداز  کردی برا همون زندگی دیگه

شوهرت دور برداشته

انگار منتظر بوده آتو بگیره

تو همچین شرایطی همه شوهرا تازه خوشحالم میشن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
تو یکی از تاپیکات گفتی ،۸۰۰میلیون پس انداز کردی اون پولا کجان ،این چه شغلی هست که اینقدر پول در میار ...

اوناروازم گرف براهمین گفتم بی سیاستم ودلم سوخت ومجدد تلاش کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول من واون نداره مگه توی زندگی نیستیم وقتی قراره خرج بقیه بشه چراغی ک ب خونه رواس ب مسجر حرامه من ه ...

باشه عزیزم هر جور دوسدارید برای خودتون فتوا بدید 

ولی مواظب آخرتت باش 

و همچنین مواظب زندگیت 

دوستانی ک میگن حرامه ببینید من تقریبا میشه ۷ ۸ سالیه ازدواج کردم ورشکست شدیم خیانت دیدم ولخرجی دیدم پولی ک توخونمون لازم داشتیم میداد خونوادش من بدون اجازش یک ریال تاالان ب خونوادم مگر بااجازه ی خودش ندادم واگه پس انداز دارم فقط وفقط برامن وهمسرم وفرزاندانمونه وتوخونمون قراره خرج بشه خب اون خیلی ببخشید بچه ننه اس ک این حرفارومیزنه چون خودش اصلااهل جمع کردن نیس وفقط عمروجوانیش رو گذاشته توکار ودریغ از ی پس انداز اخرماه جیبش هزاری نداره پس یکی تواین زندگی باید بخاطر بچه ها زرنگی کنه وقتی همسرم ب فکر همه ب جز خونوادمون نیس من باید زرنگ باشم حالا هی بگید حرومه قفل میکنم

این نیس دوستم تالاان کلی جمع کردم خداکنه اونا رومتوجه نشههه خخ گذاشتم سپرده هرماه سودشو میگیرم چون ه ...

اون چقدره

یاخدا اون کارتتوفعلا بشکن گواهی سپرده اتوبذارجایی نبینه  وپرینت نگیری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

اسی دمت گرم ماچ به کلت

بگو میتونستم دماغ عمل کنم لیزر برم، بدم به خانوادم... واقعا هم همینطوره ...

فقط از این به بعد طلا بخر طلای اجرت افتاده بزار تو وسیله های آشپزخونه مثلا زودپز، جیپاس

چه میدونم زیر یخچال درز دیوار

مرد ولخرج خیلی ندونم کار میشه

اسی دمت گرم ماچ به کلتبگو میتونستم دماغ عمل کنم لیزر برم، بدم به خانوادم... واقعا هم همینطوره ...فقط ...

فدات گلم والا خانما خوردنم بقران خرج همین زندگی میشه ب ولله ...لطفا گزارش بزنید دوستم