2777
2789
عنوان

پس انداز همسرم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 115 پست
نه عزیزم کارت اسی بوده منم کارت خالی خودم دست همسرمه اما پولای همسرم داخلشه کلا با کارت من می‌چرخه ه ...

ببین باشه تو خوبی همینطوری ادامه بده 

شک ندارم اگه تو همین خودت اگه شوهرت بهت خیانت کنه باهاش نمیمونی 

پس حتما درامد همسرت بالاس ک تونستی در کمتر از یکسال ۲۰۰ تومن جمع کنی..انشالا بشه ۲۰۰ میلیارد..

اره اون موقع خوب بود ورشکست شدیم سرکاراش باورت میشه پول نداشتیم من پس انداز کردم خرج کردیم این پول تواین زندگی میره ن بیرون پس حلال حروم نکنین خواهشا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم الانم خانما دارن قصاوتم میکنن

مهم نباشه برات 

الانم هی میگن زیاده و خوبه و...

اصلا گوش نده 

همش تو حاشیه ان 

خوب کردی 

کار درستی کردی 

200 هم چیزی نیست به کارت ادامه بده 

عوضش حالا اونم میدونه 

مردها میکن هر چی داری و نداری بده من خرج کنم 

از نظزشون زن همش باید دستش جلو اونا دراز باشه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
عزیزم کارت من دست همسرم پولا توکارت منه واین پول روجاهای دیگه بارها خرج کرده توگذشته حتی براخانمی ک ...

کارت شما دست همسرته می‌دونم 

منم کارت خالی خودم دست همسرمه پولای شوهرم داخلشه چون حوصلش نیست کارت خودشو از بانک بگیره با کارت من کار می‌کنه 

مهم اینه پولای شما تو اون کارت بوده یا پولای همسرت ؟

بعدم این پولا روتاالان ن خرج خودم ن خونوادم نکردم اوندفه پول نداشتیم ازشون خرج کردم توزندگی خودمون

اسی جان از این به بعد دلار و طلای دست دوم بخر بذار توی صندوق امانات بانک.این جوری اصلاً متوجّه نمیشه.ارزش پولت هم پایین نمیاد.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
اره اون موقع خوب بود ورشکست شدیم سرکاراش باورت میشه پول نداشتیم من پس انداز کردم خرج کردیم این پول ت ...

افرین شوهرت باید تازه بهت افتخار کنی ک مالش رو جمع کردی..از خداشم باشه

بهش هم بگو جمع کردم برای این روزا بد کاری کردم

چ خوب خوش ب حالت حتما خودت شاغلی؟

قبلا شاغل بودم ۶سال سرکارنمیرم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خوب ماشالله وصع هنسرت خوبه تونستی انقد جمع کنی برا خودت......

چ فایده اجی بخدا ماهنوز خونه نداریم ولخرج همه رو میبخشه ب این اون باورت میشه خونه ازخودمون نداریم مستاجریم

ببین تودوره ای ما پول نون نداشتیم خداشاهددددده هزارتمن ندادنمون

عزیزم این پول حلاله،

شما عمر و جونیت تو زندگی گذاشتی ،شوهرت هم میره بیرون کار میکنه 

چطور اون باید راضی باشه پول خرج کنی!

پس عمر رفته شما چی؟!

خرج کن پس انداز کن نوش جونت،

تازه اگه شما بی اجازه اش خرج خانواده ات میکردی اون موقع مشکل دار میشد

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
کارت شما دست همسرته می‌دونم منم کارت خالی خودم دست همسرمه پولای شوهرم داخلشه چون حوصلش نیست کارت خود ...

پول من واون نداره مگه توی زندگی نیستیم وقتی قراره خرج بقیه بشه چراغی ک ب خونه رواس ب مسجر حرامه من هنوز مستاجرم بخاطر ولخرجی این اقا

کارت شما دست همسرته می‌دونم منم کارت خالی خودم دست همسرمه پولای شوهرم داخلشه چون حوصلش نیست کارت خود ...

پول من واون نداره مگه توی زندگی نیستیم وقتی قراره خرج بقیه بشه چراغی ک ب خونه رواس ب مسجر حرامه من هنوز مستاجرم بخاطر ولخرجی این اقا

ببین باشه تو خوبی همینطوری ادامه بده شک ندارم اگه تو همین خودت اگه شوهرت بهت خیانت کنه باهاش نمیمونی

بله اگر خیانت کنه عمرا نمی‌مونم چرا باید بمونم 

این دلیل نمیشه بی اجازه پولای شوهرتو برداشت کنی 

باعث بی اعتمادی میشه 

من خواهرم مثل اسی کرد 

تا الان پنج سال گذشته زبون شوهرش همه جا درازه میگه زن دزد تو خونه دارم 

میگه خواهرت دزده میرم دادگاه هم میگم 

این سیاست نیست نه خدایی نه انسانی