2777
2789
عنوان

پس انداز همسرم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 115 پست
نه میخام بدونم چقد چقد میزارن کنار..و هر چند وقت ؟

باور کن من ۵۰ هزارتومان تا یک میلیون بوده فرقی نداشته هرچی بوده گذاشتم کنار هردفعه باهاش یه تیکه طلا خریدم الان ۷۰۰ تومن طلا دارم،یه ۷۰گرم هم خونه مادرم دارم،البته بگم خدا شاهد حتی هزارتومنش از همسرم نبود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم پولی ک حق منو بچه هامه چراباید بره النگو رو دست جاری من هان؟؟؟؟؟این اقااینطوره ایقدددد ب همه پ ...

هدفش از اینکارا چیه؟فکر میکنه دور از جونش عمر نوح داره؟یا هروقت ازشون بخواد ۲ دستی پسش میدن؟😏

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
اسی میگه حساب خودش بوده و کارتش رو داده دست شوهرش.

نه عزیزم کارت اسی بوده 

منم کارت خالی خودم دست همسرمه اما پولای همسرم داخلشه کلا با کارت من می‌چرخه 

همراه بانکش رو گوشی منه میتونم انتقال بدم به کارت خودم 

اصلا نمی‌فهمه چون کارت منع رو گوشی من پیام میاد 

ولی اجازه میگیرم

از عید تا الان ۲۰۰میلیون از شوهرت پول برداشتی ،معلومه که چطور برداشتی 🥴 تازه میگی باز هم برداشتی دا ...

عزیزم خنگ نبوده شغلش ازاده ایقدبریز بپاس داره ک اخر ماه گاهی هزارتمن نمیداشت توحسابش 

منم مثل توبودم ازعید ب خودم اومدم چون دیدم همه پولشو داره میده خونواده ودوستاش

پس حتما درامد همسرت بالاس ک تونستی در کمتر از یکسال ۲۰۰ تومن جمع کنی..انشالا بشه ۲۰۰ میلیارد..

همسرم داددو اینم بگم من نمیبردم همه روخرج خونوادش میکرد و زنای دیگه بارها خیانت دیدم البته درگذشته ...

فدای سرت..برویه حساب دیگه بازکن ..کارتتم بده دست یه آدم مطمئن یاقایمش کن ...قهرکرده که پولو دودستی تقدیمش کنیدکوتاه نیا....بروطلابگیر

دوستم پولی ک حق منو بچه هامه چراباید بره النگو رو دست جاری من هان؟؟؟؟؟این اقااینطوره ایقدددد ب همه پ ...

به حرف اینایی که میگن نباید جمع میکردی گوش نده ایول دمت گرم بهترین کارو کردی ...خیلی حس خوبی ازت گرفتم .شوهرت باید خوشحال هم باشه زن به این زرنگی وجمع کن داره

باید راضیش کنی باهاش صحبت کنی 

اینا توجیه نمیشه پولاشو بدون اجازه برداشت کنی 

این نظر شخصی منه

اگر واقعا خودش داده درسته و اختیار داری اما اگر هزار تومان از کارت همسرت بدون اجازه برداشت کرده باشی ...

فتوا نده خواهشاً.نفقه خودش دخترش اجرت المثل و همه اینارو حساب کنه تازه بیشترم میشه.این بدبختو طلاقم بده واس مهریه آنقدر میخواد زجر کشش کنه 

این نیس دوستم تالاان کلی جمع کردم خداکنه اونا رومتوجه نشههه خخ گذاشتم سپرده هرماه سودشو میگیرم چون ه ...

اون چقدره

یاخدا اون کارتتوفعلا بشکن گواهی سپرده اتوبذارجایی نبینه  وپرینت نگیری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید