2777
2789

فقط میخوام بدونم شما جای من بودین چکار میکردین چه واکنشی داشتین 

من همسرم دوتا گوشی داره یکیش برای سرکاره کلا بعد تو بانک چند وقت پیش گوشیش دزدیدن 

همسرم رفت یه گوشی و سیم کارت چدید خرید من یادم نبود اصلا 

بعد اون گوشی دومش رو همیشه خونه جا میذاره 

با اون سیم کارت جدید زنگ زد به گوشی خودم برداشتم صداش تغییر داد یکم گقت من از طرف ایرانسلم ممنون میشم چند دقیقه وقتتون بگیرم منم گفتم باشه و هرچی سوال می‌پرسید منم جواب میدادم تا دیگه قطع کردیم چند دقیقه بعد شک کردم این صداش چرا آشناعه و چرا همچنین سوالا پرسید رفتم با گوشی دومی شوهرم بهش زنگ زدم گفتم ببخشید این شماره شرکت ایرانسله؟ شوهرم فقط از خنده منفجر شد 😭😭 خیلی ضایع شدم همش ميگه آخه شرکت ایرانسل دیگه چیه 😭🤦🏻‍♀️

و میخنده شما بودین چکار میکردین همون بار اول تشخیص میدادین این سرکاریه؟ یا من خیلی خنگم 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

نمیدونم ولی خیلی خندیدم 😂😂😂😂😂😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو هم با اس ام اس بازی سر کار گذاشت بدجنس . اصلا نفهمیدم . خودشو جای یه زن جا زده بود میگفت شماره شوهرتو میخوام بهم بده  خیلی خوب و فهمیده هست . منم خیلییییی ساده ام توی این چیزا .🥲🥲

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من اصلا ب هیچ کسی حضوری هم اعتماد نمیکنم چ برسه پشت تلفن

یعنی جواب نمیدادی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

نمیدونم ولی خیلی خندیدم 😂😂😂😂😂😂

آره همه می‌خندن 😭🤦🏻‍♀️ خودش که منفجر شد به بدبختی جواب میداد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره ما عقل کلیم😍😂

جدی بگو بخدا غصه میخورم 😭😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی جواب نمیدادی؟

خب معلومه ک‌نه 

چ جوری اعتماد میکنید 

اصلا اطلاعاتت رو ب کسی نده 

پشت تلفن ک هرگز ...

حضوری هم حتما باید کارت شناسایی داشته باشه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
منو هم با اس ام اس بازی سر کار گذاشت بدجنس . اصلا نفهمیدم . خودشو جای یه زن جا زده بود میگفت شماره ش ...

منم ساده ام متاسفانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوخی کرده باهات باهم رفیق باشین

چه شوخی مسخره ای 

میخواست به خنگ بودن من بخنده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40