2777
2789
عنوان

دیروز سزارین کردم از گردن درد دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
از عوارض بی حسی و بی هوشی سزارینهمن برا زایمان هم بی حسی گرفتم تهشم بی هوشم کردناومدم خونه داشتم میم ...

نگین.

میترسم بچم بریچه اگه سرش لگن نیاد مجبورم سزارین کنم که از اولشم از سزارین میترسیدم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

سلام از داروهای بیهوشی و بی حسی هم می تونه باشه منم سه بار سزارین داشتم و زمانی که بیهوش کرده بودند خیلی از این مدل دردها داشتم و در بی حسی کمتر عوارض داشت . انشاءالله زودتر خوب بشین براتون حمد می خونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن کمرم درد نداره شکرخداگردنم داره میشکنه اونم فک‌کنم چون شدیذ خمم کردن به پرستار گفتم زنگ بزنه از دک ...

نه عزیزم عوارض داروهای بی حسی و بی هوشیه یچیز رایجه من تو هردو زایمانم درد شدید کتف و گردن داشتم

اره اونم میزنه؛فیزیوتراپی هم میره چند وقت یک بار بدجور میگیره یکهو دو روز

ان شاءالله که همه مریضا خوب بشن🤲

منم چون باردارم بیشتر از یکماه تمام صورتم درد گرفت یعنی دلم میخواست سرمو بکوبم به دیوار ولی نمیتونستم دارو بخورم که اخرش انقدر بی حال میشدم از درد دکتر طب سنتی فقط روغن نعنا رو گفت بزن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

نگین.میترسم بچم بریچه اگه سرش لگن نیاد مجبورم سزارین کنم که از اولشم از سزارین میترسیدم

اینهمه درد نکشیدم؟!صدبار برگردم عقب باز میرم سزارین

طبیعی چیه .....

دوستم رفت حالا میخواد بره عمل کنه اونجاشو .....

یکیم همینجا میگفت وای سزارین نه دوست ندارم ته دیدم تاپیک زد طبیعی زایمان کردم افتادگی پیدا کردم ال شد بل شد..

ان شاءالله که همه مریضا خوب بشن🤲منم چون باردارم بیشتر از یکماه تمام صورتم درد گرفت یعنی دلم میخواست ...

اخی خیلی سخته بعضی وقتها از درد نمیتوست حتی سر میز غذا بخوره یا بخوابه تا یه بالشت طبی گردن درد خریدم

پسرم ❤❤😍😍😘😘
نه عزیزم عوارض داروهای بی حسی و بی هوشیه یچیز رایجه من تو هردو زایمانم درد شدید کتف و گردن داشتم

پس چرت گفتن حساسیت دارویی دارم؟ اخه ی سه ساعتی داشتم بالا میاوردم هم سر عمل هم تو ریکاوری 

بعد دو‌نفر تو اتاق عمل یهو وسط عمل خم کردن چون بالا اوردم داشتم خفه میشدم🥹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام از داروهای بیهوشی و بی حسی هم می تونه باشه منم سه بار سزارین داشتم و زمانی که بیهوش کرده بودند ...

ممنون عزیزم

نمیدونم والا من اینقدر بالا اوردم که حد نداشت 

دکتر گفت حساسیته من چی بگم 🥹🥹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس چرت گفتن حساسیت دارویی دارم؟ اخه ی سه ساعتی داشتم بالا میاوردم هم سر عمل هم تو ریکاوری بعد دو‌نفر ...

اون مبحثش جداس که حساسیت دارویی داشتی

اما گردن درد کتف درد از عوارض بی حسی و بی هوشی هست که رایجه خیلیا درگیرش میشن دو سه روز دیگه رفع میشه کیسه اب گرم استفاده کن خیلی کمکت میکنه تو بیمارستانم دارن من ت بیمارستان خواستم بهم دادن