2777
2789
عنوان

دیروز سزارین کردم از گردن درد دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست
آخ منم همینجوری شدم ، حالا من از کار خودم بود ، هی سرم رو کج میکردم بچه رو نگاه کنم ، از فرداش یه گر ...

من میدونستم نباید تکون بدم 🥹

ولی دست خودم نبود 

اصلا گردنم داره میشکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم شما شکر خدا مشکلی نداشتی من حساسیت دادن به دارو داشتم میمردم😄😄مجبور بودن خم و راستم کننخو ...

این خوب میشه اصل کمره که نباید بگیره تا اونجایی بپرس سلوکسیب میتونم بخورم؛من اونو گقتم بابت این که طبیعیه الان درد گردنت چون تکون خورده ولی کمرت اگر درد بگیره میمونه باهات ولی گردن خوب میشه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
شوهرم گردن دردی میگیره که زمین رو گاز میگیره با سلوکسیب ۲۰۰ خوب میشه؛ببین میتونی بخوری

میگرن داره؟

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

باروغن نعنا ماساژ بده.

میدونم اکثرا روغن زیتون رو انجامش میدن ولی نعنارو امتحان کن عضلات گردنت رو شل میکنه خوبش میکنه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

این خوب میشه اصل کمره که نباید بگیره تا اونجایی بپرس سلوکسیب میتونم بخورم؛من اونو گقتم بابت این که ط ...

ن کمرم درد نداره شکرخدا

گردنم داره میشکنه اونم فک‌کنم چون شدیذ خمم کردن 

به پرستار گفتم زنگ بزنه از دکترم بپرسه 

مرسی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از عوارض بی حسی و بی هوشی سزارینه

من برا زایمان هم بی حسی گرفتم تهشم بی هوشم کردن

اومدم خونه داشتم میمردم

منی که یسره زیر کولر بودم انقد درد داشتم تو مرداد ماه میگفتم فقط گرما میخوام تا بلکه دردم یکم اروم شه همه تو پذیرایی بودن من کلا چند روز اول رفتم تو اتاق خواب دور از کولر انقد ک درد داشتم باد میخورد دردش بدتر میشد کتف و گردنم

خب عزیزم شما شکر خدا مشکلی نداشتی من حساسیت دادن به دارو داشتم میمردم😄😄مجبور بودن خم و راستم کننخو ...

از کمر بی حس بودی؟ 

چقدر سخت.منم سزارین از کمر بی حسی بودم .تصور اینکه استفراغ میزدی خیلی وحشتناکه.

چطور تکون میخوردی که بتونی بالا بیاری؟😲😲

نه دیسک گردن

برا شل شدن عضلات میگرن گردن و صورت من روغن نعنا استفاده میکنم چون باردارم نمیتونم سکوکسیب بخورم.

گاهی روغن استفاده کنین زیاد دارو نخوره

برا شل شدن عضلات میگرن گردن و صورت من روغن نعنا استفاده میکنم چون باردارم نمیتونم سکوکسیب بخورم.گاهی ...

اره اونم میزنه؛فیزیوتراپی هم میره چند وقت یک بار بدجور میگیره یکهو دو روز

پسرم ❤❤😍😍😘😘