2777
2789

به ی دارو‌ حساسیت داشتم و نمیدونستم سر عمل دائم بالا اوردم تا دو ساعت بعدش 

هی سرمو تکون دادم هی بلندم کردن تمیز کنن

الان از درد گردن دارم میمیرم دکترمم مسکن تزریقی نداد گفت چون ممکنه حساسیت بدی باز

گفت فقط قهوه و‌نسکافه و نوشابه ممشکی قوطی و ناپروکسن  و بخور و شیاف بزار 

که اصلا تاثیر ندارن رو گردن دردم

چکارش کنم🥹🥹🥹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سزارین کردم با اینکه گوشی دستم گرفتم از بعد اتاق عمل؛ولی گردنم چیزی نشد ولی نسکافه و ....بقبه رو که گفتی تا ده روز ادامه دادم یادمه به زورررر بهم میدادن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
منم سزارین کردم با اینکه گوشی دستم گرفتم از بعد اتاق عمل؛ولی گردنم چیزی نشد ولی نسکافه و ....بقبه رو ...

به گوشی ریطی نداره من سر عمل دائم بلندم میکردن چون داشتم خفه میشدم گلوم متورم شده بود اینقدر بالا اوردم دیگ اخراش خون لخته شده بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به گوشی ریطی نداره من سر عمل دائم بلندم میکردن چون داشتم خفه میشدم گلوم متورم شده بود اینقدر بالا او ...

من یادمه دوتا پسر که تو اتاق عمل بودن این ور اون ور سرم بودن که سرمو تکون ندم

پسرم ❤❤😍😍😘😘

آخ منم همینجوری شدم ، حالا من از کار خودم بود ، هی سرم رو کج میکردم بچه رو نگاه کنم ، از فرداش یه گردن درد وحشتناکی گرفتم که نگو . ولی یکی دو روزه خوب میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من یادمه دوتا پسر که تو اتاق عمل بودن این ور اون ور سرم بودن که سرمو تکون ندم

خب عزیزم شما شکر خدا مشکلی نداشتی 

من حساسیت دادن به دارو داشتم میمردم😄😄مجبور بودن خم و راستم کنن

خودمم از شدت بالا اوردن هی کلم تکون میخورد وگرنه سرارین قبلیم اکی بود تکون نمیدادم سرمو که

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای نباید تکون میدادی من ۲۰ روز پیش سزارین شدم فقط پاشو راه برو

من تکون ندادم