2777
2789
عنوان

یک سوال

137 بازدید | 16 پست

من اصلا برای زندگیم هدف ندارم نمی دونم باید چیکار کنم بعد چون که هدف ندارم نمیتونم کاری رو با انگیزه انجام بدم چیکار کنم به نظرتون احساس میکنم یکم دیگه اینطوری پیش بده دیگه هیچی برام نمیمونه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدف ، در زندگی دنبال وظیفه بگرد ، خدا هرکسی رو در وضعیتی قرار داده که با کمی فکر میتونه بفهمه وظیفه اش چیه . 

هدف و وظیفه اگه یکی باشن ، در پایان رضایت خاطر داری و موقع اتمام جهان و زندگی دنیوی از خود راضی هستی

هدف ، در زندگی دنبال وظیفه بگرد ، خدا هرکسی رو در وضعیتی قرار داده که با کمی فکر میتونه بفهمه وظیفه ...

مشکل این هستش که نمیدونم من برای چه کاری ساخته شدم که برای رسیدن به اون تلاش کنم

۱۸ سالمه امسال کنکور دارم رشتم تجربی اما اصلا به رشته ای علاقه ندارم که بخوام به خاطرش کنکور بدم

درمورد رشته های دیگه چی؟ تحقیق نکردی؟ به مشاغل رشته ی ریاضی و انسانی و هنر علاقه نداری؟ از همون اول به تجربی علاقه نداشتی؟ 

درمورد رشته های دیگه چی؟ تحقیق نکردی؟ به مشاغل رشته ی ریاضی و انسانی و هنر علاقه نداری؟ از همون اول ...

راستش را بخوام بگم هم به انسانی علاقه داشتم هم به ریاضی هم به هنر ولی خب خانواده گفت برو تجربی

راستش را بخوام بگم هم به انسانی علاقه داشتم هم به ریاضی هم به هنر ولی خب خانواده گفت برو تجربی

خیلی اشتباه کردی که به زور خانواده رفتی حالا هم دیر نشده فکر کنم بشه کنکور یه رشته ی دیگه شرکت کنی