2777
2789
عنوان

چرا مردا پریود نمیشن خسته شدم

94 بازدید | 12 پست

دارم از درد میمیرم و به مردا فحش میدم که چرا اونا هیچیشون نمیشه 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی دوست داشتم حداقل یکبار اونا هم درد پریودم تجربه میکردنمن که ده روز درگیر درد های پریودم امه ...

من دارم میمیرم 

چون خدا دوست نداشته از این موهبت برخوردار شنتمام فوایدی که داره می ارزه به اون تحمل درداش

انقد دردش بده که به هیچی فکر نمی‌کنم 

چون خدا دوست نداشته از این موهبت برخوردار شنتمام فوایدی که داره می ارزه به اون تحمل درداش

چه فوایدی همونقدر که مردا زنده میمونن همونقدر که اونا مریض میشن ما هم میشیم. این حرفا فقط واسه دلخوش کنیه.

چه فوایدی همونقدر که مردا زنده میمونن همونقدر که اونا مریض میشن ما هم میشیم. این حرفا فقط واسه دلخوش ...

فواید خیلی زیاد که بخوام بنویسم دوصفحه کامل میشه ولی همینقدر بدون نود درصد زیبایی پوست و مو و انرژی و استحکام استخونات رو مدیون پریودی 

کافیه فقط تغییرات خانومایی که یائسگی زودرس گرفتن رو با بقیه خانومایی که تو همون سن هستن و هنوز سیکل قاعدگیشون برقراره مقایسه کنی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
فواید خیلی زیاد که بخوام بنویسم دوصفحه کامل میشه ولی همینقدر بدون نود درصد زیبایی پوست و مو و انرژی ...

خب مشکل اینجاست که مردا بدون پریودی همین چیزا رو دارن  باید با مردا مقایسه کنی نه با زنای یائسه. میتونست کلا پریودی نباشه وقتی خود خدا تو قران میگه رنجی بزرگ دیگه نمیشه کتمان کرد.