2777
2789

مثلاً شوهرش خرجی نمی‌داده یا در رو روش قفل می‌کرده بدون اجازه شوهرش نمی‌تونسته بره بیرون ولی کتبی شده نداره این دلیل طلاق میشه ولی کتبی شده نیست سند وجود نداره چیکار میشه کرد 

این برای خواهرمه شوهرش سه ساله از خونه انداختش بیرون ولی طلاقش نمی‌ده وکیل که اول بار گرفتیم با اون بود و درخواست مهریه کرد سریع و ۱۴ تا سکه داشت مهر رو گرفت و ۴ تا برداشت و گفت طلاق میگیرم ولی نگرفت گفت نمیشه تا ۷ وکیل دوم هم گفت تا آخر عمر می‌تونه طلاقت نده وکیل سومی که گرفتیم فعلا کاری نکرده 

خیلی برای خواهرم ناراحتم یعنی چی میشه جوونیش آینده ش 

یعنی واقعا نمیتونه طلاق بگیره 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

شوهر بیشعورش سه ساله نه خرجی خودش نه بچه رو میده قانون هم میگه چون زن تمکین نمیکنه حق داره نده و حق داره بره زن بگیره تازه شوهر بیشعورش میگه تا آخر عمر طلاقت نمی‌دم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا نخواد طلاق نمیده تو اینجور مواقع 

فامبل ماهم نزدیک به سه ساله مهریشو گرفته اما طلاق نمیده

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

اینقدر وکیل عوض نکنید 

3 ساله بیرونش کرده شما یه مامور نبردین درخونش نامه بگیرین ک بیرون کرده 

مهریه کم ک میگن همینه طرف میده حیرونت میکنه

ولی الان از نظر قانون بعد 5 سال خواهرت میتونه مجدد ازدواج کنه 

دختر عمم همین طوری شده شوهرش طلاق نمیده همون تو دادگاه گفتن میتونی ازدواج کنی این اقا دیگه شوهرت نیست از نظر شرعی

شکایت تمکبن کرده مرده؟

اره 

بعد خواهرم گفته من امنیت ندارم یه موقع منو کتک بزنه بکشه مشکل دار کنه 

قاضی هم میگه مشکل خودته خانوم 

شوهر بیشعورش سه ساله نه خرجی خودش نه بچه رو میده قانون هم میگه چون زن تمکین نمیکنه حق داره نده و حق ...

نفقه بچه رو باید بده 

درضمن خواهرت باید بگه من تمکین میکنم اقا مکانش فراهم کنه 

مگه نمیگی بیرونش کرده خواهرت باید اعلام میکرد و اونا الزام ب تمکین میکردن شوهرش اگه ناز می‌آورد دیگه مجبور ب پرداخت نفقه هم بود

اره بعد خواهرم گفته من امنیت ندارم یه موقع منو کتک بزنه بکشه مشکل دار کنه قاضی هم میگه مشکل خودته خا ...

خب خواهرت میگفت بهش اقای قاضی نسبت محترم مشکل منه اومدم اینجا حلش کنم ک طلاقمو بگیرم نیومدم ک شما منوبفرستین

اینقدر وکیل عوض نکنید 3 ساله بیرونش کرده شما یه مامور نبردین درخونش نامه بگیرین ک بیرون کرده مهریه ک ...

رفتیم صورت جلسه کرد دادگاه اول رو برنده شد برای تمکین ولی بعد رفت شکایت کرد مرده گفت من زنمو می‌خوام خودش نمیاد تمکین کنه 

وقتی وکیلامون اولی با اون بود دومی خنگ بود چیکار کنیم نمیشه عوض نکرد که 

خواهرم بچه داره میگن زن بچه شو داره نیاز به ازدواج و بچه نداره قاضی میگه بهش 

شما مطمین هستید بعد از ۵ سال میشه طلاق گرفت چطوری 

خب خواهرت میگفت بهش اقای قاضی نسبت محترم مشکل منه اومدم اینجا حلش کنم ک طلاقمو بگیرم نیومدم ک شما من ...

الهی قاضی هارو خدا خیرشون نده که فقط با مرد هستند