2777
2789
عنوان

خانوما بدون دلیل کتبی و سندی میشه طلاق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 67 پست
واقعا باورت میشه یه ساله کارم شده برای خواهرم گریه البته تو خلوت جلوش گریه نمیکنم خیلی ناراحتم براش ...

منم تو شرایط بدیم شوهرم راضی به طلاق نیست نه مهریه می‌خوام نه نفقه فقط پسرمو می‌خوام اونم راضی نیست ولی چون می‌دونم از خونم برم بیرون همه چی به ضرر من تموم میشه نمیرم اونم هیچی برای خونه نمیخره من با پسرم می یم بیرون غذا میخوریم هر روز هنوز اقدام نکردم می‌خوام با یه وکیلی مشورت کنم بعد 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
بنظرم خواهرت بره دادگاه با مظلوم نمایی نمیشه بگو مث دیونه ها جیغ بزن و بگو اقای قاضی باید منوطلاق بد ...

عزیزدلم همه ی اینکارارو کرده 

تازه قاضی به خواهرم توهین می‌کنه و حق رو به مرده میده و آخر دادگاه برای مرده چشمک میزنه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو شرایط بدیم شوهرم راضی به طلاق نیست نه مهریه می‌خوام نه نفقه فقط پسرمو می‌خوام اونم راضی نیست ...

شانس من اینجاست نصف خونه به نام منه مادرم هدیه داده بهم

واقعا باورت میشه یه ساله کارم شده برای خواهرم گریه البته تو خلوت جلوش گریه نمیکنم خیلی ناراحتم براش ...

یعنی واقعا دور و بر شما یه آدم پیدا نمیشه بره حسابی یه مشت و مال حسابی به این شوهره بده (یه چند بار که حالش جا بیاد خودش با پای خودش میاد برا طلاق )..یا اصلا خواهرت نمیتونه از خودش دفاع کنه ..

وقتی قانون قانون جنگل باشه شما باید سعی کنی آهو نباشی ..شما هم باید بزنی ...نخوری میخورنت .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
منم تو شرایط بدیم شوهرم راضی به طلاق نیست نه مهریه می‌خوام نه نفقه فقط پسرمو می‌خوام اونم راضی نیست ...

😞 واقعا این بود زندگی زناشویی زن و شوهری فقط دربه‌دری شما و خواهرم 

خیلی بده الهی خدا خواهرم و بچشو از دست شوهر بیشعور

شما و بچتون رو از این مرد 

راحت کنه نجات بده ظالم ها جواب ظلمشون رو ببینند 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
😳😳😳وا خب بره یه جا دیگ‌نمیش کلا اون قاضی عوضی رو نبینه شاید کلا خریده قاضیرو

دعا کن این وکیل بتونه خسته م خیلی 

فقط میگم خدا تو یه کاری بکن 

یعنی واقعا دور و بر شما یه آدم پیدا نمیشه بره حسابی یه مشت و مال حسابی به این شوهره بده (یه چند بار ...

میتونیم بزنیم داریم ولی اگر اینکارو کنیم اینا بدتر میکنن خیلی وحشی هستند وحشتناک 

میتونیم بزنیم داریم ولی اگر اینکارو کنیم اینا بدتر میکنن خیلی وحشی هستند وحشتناک

بدتر کنن .شما هم بدتر کنید ...بالاخره که چی ...وقتی زبون خوش رو نمیفهمن باید با زبون ناخوش جلو رفت ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ممنون بچه ی خواهرت چند سالشه ؟

۳ سال 

خواهرم تا زایمان کرد شوهرش روانی تر شد 

با داداشم کتک کاری کرد 

به بابام و مامانم توهین کرد گفت چرا پول بیمارستان ندادید چرا یه خونه تون رو به نام من پسرتون نمیزنید 

به خواهرم کتک زد و گفت چرا ناقصی شیر نداری 

بدتر کنن .شما هم بدتر کنید ...بالاخره که چی ...وقتی زبون خوش رو نمیفهمن باید با زبون ناخوش جلو رفت . ...

اصلا نمیشه اینکارو کرد شهر غریب هستیم 

بابام پیر مامانم پیر نمیشه 

بدتر کنن .شما هم بدتر کنید ...بالاخره که چی ...وقتی زبون خوش رو نمیفهمن باید با زبون ناخوش جلو رفت . ...

دعا میکنم خداوند خودش نشون بده خواهرمو بچه رو از دسش آزاد کنه جوری بببینه جواب ظلمایی که کرده 

۳ سال خواهرم تا زایمان کرد شوهرش روانی تر شد با داداشم کتک کاری کرد به بابام و مامانم توهین کرد گفت ...

خدا جوابشو بده زایمان منم مادر شوهرم دعوایی راه انداخت بیا و ببین نمیدونم چرا عدالت خدا نیست ظالما سالمن واقعا دیگه کم اوردم