2777
2789
عنوان

جای کافی برا جهازم ندارمم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 36 پست
هرچی شوهرت بگه عزیزمبلاخره یحور جا درست کنید

😑شما آقایی؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

جهیزیه یا هدیه ها؟ 

اگه جهیزیه س خب چرا انقدر جهیزیه خریدید که اضافه بیاد؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر وسیله ای مه دوست نداری بزار تو دیدار بفروش

من این کار رو میکنم

الان خونه ام مرتبه و اصلا بار اضافه ندارم

جایی شلوغ روانیم میکنه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

چی میگی شماابخاطر اینکه نمیخوام دو ساعت دیگه دل شکسته تاپیک بحث بذاره و همه بگن چرا اونکارو کردی اسی ...

شماا چی میگی!

هررررر چی شووووهرت بگه!!!

خودش آدم نیس؟روح و روان نداره؟

اگه بلد باشه میتونه یجوری بگه که نه دعوایی باشه نه دلشکسته ای

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

ب کادوهای بقیه میگی کهنه😑😑

عزیزم اگه جانداری چ اصراریه ببری خونه مادرت وقتی مخالفه جمع کن ببر خونه مادرشوهرت بذار البته مرتب و تو کیسه وکیوم ک دست خورده نشه کثیف بشن..اگرم واقعا نیاز نداری بده ب کسی

شماا چی میگی!هررررر چی شووووهرت بگه!!!خودش آدم نیس؟روح و روان نداره؟اگه بلد باشه میتونه یجوری بگه که ...

مگه ادم غریبست خب شوهرشه

من نمیدونم تو خونه های شما مگه از این بحثا پیش نمیاد مگه پدرتون گاها چیزی خلاف نظر مادرتون نمیخوان؟؟

مگه ادم غریبست خب شوهرشهمن نمیدونم تو خونه های شما مگه از این بحثا پیش نمیاد مگه پدرتون گاها چیزی خل ...

مگه من گفتم غریبه‌س

یکم مقاله و کتاب آدما بخونن خیلی بهتر از زندگی لذت میبرن

امضا رو بخونین من پدرم‌و از دست دادم

اما قربونش برم هیچوقت جوری رفتار نمیکرد کسی دلشکسته باشه از اونطرف هم مامانم راهشو بلد بود

کمی مطالعه و تحقیق خوبه🤷🏻‍♀️

مگه من گفتم غریبه‌سیکم مقاله و کتاب آدما بخونن خیلی بهتر از زندگی لذت میبرنامضا رو بخونین من پدرم‌و ...

خدارحمتش کنه عزیزم

کلی گفتم بلاخره جوونا نباید باهم بحثو دعوا کنن چون از چیزایی که دارنو باید بابتش خوشحال باشن برعکس همش ناراحتن

پدرتون چندسالش بود گلم