روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چی میگی شماابخاطر اینکه نمیخوام دو ساعت دیگه دل شکسته تاپیک بحث بذاره و همه بگن چرا اونکارو کردی اسی ...
شماا چی میگی!
هررررر چی شووووهرت بگه!!!
خودش آدم نیس؟روح و روان نداره؟
اگه بلد باشه میتونه یجوری بگه که نه دعوایی باشه نه دلشکسته ای
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
عزیزم اگه جانداری چ اصراریه ببری خونه مادرت وقتی مخالفه جمع کن ببر خونه مادرشوهرت بذار البته مرتب و تو کیسه وکیوم ک دست خورده نشه کثیف بشن..اگرم واقعا نیاز نداری بده ب کسی
مگه ادم غریبست خب شوهرشهمن نمیدونم تو خونه های شما مگه از این بحثا پیش نمیاد مگه پدرتون گاها چیزی خل ...
مگه من گفتم غریبهس
یکم مقاله و کتاب آدما بخونن خیلی بهتر از زندگی لذت میبرن
امضا رو بخونین من پدرمو از دست دادم
اما قربونش برم هیچوقت جوری رفتار نمیکرد کسی دلشکسته باشه از اونطرف هم مامانم راهشو بلد بود
کمی مطالعه و تحقیق خوبه🤷🏻♀️