2777
2789
عنوان

مامانایی که چندتابچه دارید راستشو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 30 پست

اندازه هم دوستشون دارم ولی مدلهای مختلف چون سنشون فرق داره شخصیت شون فرق داره نیازهاشون فرق داره . 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش پدر مادر ما هم همه مون در یک سطح دوست داشتند ،کاش آنقدر تبعیض شدید بین بچه ها نمی‌گذاشتند.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

همیشه یکیو بیشتر از بقیه دوست دارن و با بهانه های مختلف این تبعیض رو انکار میکنن

حتی اگر روحیات و میزان ابراز احساسات بچه ها متفاوته یه ماذر نباید طبق این تفاوت رفتار کنه

به هر علتی رفتار متفاوت= تبغیض

خودمونو گول نزنیم

برای من اندازش هیچچچچچچچچچچ فرقی نداره، 

مثل این میمونه بگن بین چشم راست و چپت یکی رو انتخاب کن

الهی همه بچه‌ها سلامت و موفق و عاقبت به خیر باشند آمیییییییییییین 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

من یه دونه دارم ولی به نظرم طبیعیه یکم فرق تو دوست داشتن.بلاخره بچه ها متفاوتن بعضیا ذاتن خوش اخلاقن بعضی بچه ها پردردسرن...بعضیا دختر دوستن بعضیا پسردوست...مهم نیس.مهم اینه بتونن عادلانه رفتار کنن

من سه تا پسر دارم هر کدومشونو ی جور دوست دارم،اندازش فرق نداره مدلش فرق دارهبعد یه بار یکیشون گفت تو ...

این قسمت :

با مادر خود سرکله نزنید بدجور ضایع میشید 😅

آفرین که پسراتو لوس بار نمیاری 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

نه خب هر سه یه اندازه برا پدر مادر فرق نداره ولی خب کوچیکه ۸ ماهشه الان موقع شیرین کاری هاش کرد بیشتر ذوقش داریم دیشب میگفت بابا به شوهرم گفتم بهش بگو جون بابا بعد پسرم ۱۳ سالشه میگه منم بگم بابا 😅😅😅اون دخترم از اون طرف یه چیزی میگه😂ولی درکل برامن فرق ندارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من سه تا پسر دارم هر کدومشونو ی جور دوست دارم،اندازش فرق نداره مدلش فرق دارهبعد یه بار یکیشون گفت تو ...

دنیا یه مامان اینجوری به من بدهکاره😅😂

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
همیشه یکیو بیشتر از بقیه دوست دارن و با بهانه های مختلف این تبعیض رو انکار میکننحتی اگر روحیات و میز ...

دقیقا 

ته ته ته دلشون یه تفاوتی در عشق به بچه هاشون وجود داره ولی حتی در خلوت هم اینو به زبون نمیارن همیشه انکارش میکنن

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم