2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 11011 بازدید | 397 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدای من ،با عرض شرمندگی با این راهی که تو میری یا طلاقه یا تا اخر همینه ،باید درستش کنی وگرنه هم ...

من دلمه واقعا ازش سرد بشم حالا که درست نمیشه...حداقل اینجوری دیگه اگه رفتم پی زندگیش منم راحت زندگی میکنم با چشم باز انتخاب میکنم به زندگیم ادامه میدم ولی الان اگه تموم کنیم همه چیزو شک ندارم اگه نمیرم حداقلشو دیوونه میشم باید بستریم کنن

نمی‌دونم پیشنهاد خوبیه یانه ولی فکر میکنم نتیجه بده

به مامانت بگو زنگ بزنه اندازه مادر شوهرت و دقیقا توهم مثل شوهرت با مامانت حرف بزن، به مامانت بگو دم به دقیقه زنگ بزن شده ساعت کوک کنه یادش نره ولی به تعداد دفعاتی که مادر همسرت زنگ میزنه بگو در روز و وقتی شوهرت هست زنگ بزنه ، بذار شوهرت شرایطت رو متوجه بشه ، اونو تو شرایطی که خودت هستی بذار تا متوجه عمق فاجعه بشه .

نمی‌دونم پیشنهاد خوبیه یانه ولی فکر میکنم نتیجه بدهبه مامانت بگو زنگ بزنه اندازه مادر شوهرت و دقیقا ...

چه فکر جالبی به سرت زد...ولی مامان من بیچاره آدم کم روییه بخدا رفتارمونم چندش نیست مثه اونا ولی حتما اینکارو میکنم

بخدا سه تاازخواهراش با معشوقه خودشون اون زمان ازدواج کردن باور میکنی؟

چرا باور نمیکنم ،شوهر منم همین بود یه بار بهش گفتم مردایی که بدبینن ،از تو خونه خودشون بدبین شدن ،از خواهر مادر خودشون چیزی دیدن بدبین شدن وگرنه که بخاطر دختر همسایه که ادم بدبین نمیشه سکوت کرد ،البته این حرفو تو بحثامون نگفتم یه داستان سر هم کردم بعد اینو گفتم ،البته اون فهمید منطورم به خودش چون مستقیم بهش شلیک نکردم لال شد نتونست حرف بزنه فقط گوش کرد😅

راست میگن این خانوم ،قرار نیست مکالمه طولانی داشته باشی که همینکه زنگ بزنن کافیه

آره بنظر منم فکر خوبیه...ولی دلمه به مامانم بگم هر دم به دقیقه زنگ بزنه که حال این گرفته بشه همینجور که مامان این هر دقه حال من ومیگیره با زنگاش

هی میاد زر میزنه فحش میده...جالبتر از همه میگه احترام بذارید به مادر شوهر بگید برو عزیزم بشین جلو ما ...

حالا جلو عقب نشستن مهم نیست بخدا ،منم خودم میرم عقب میشینم کسی ازم بزرگتر باشه با آقا باشه هم میرم عقب ،،اینا مهم نیست ،خیلی مشکلات دیگه داری