2777
2789
اره دیگه تاتو که عمقی باشه و زیاد مونده باشه سخته خصوصا تتو پررنگ اینا، من رو ساعد دستمه 🥴

تاتو کار من تازه واردم بود کلا تر زده رو دستممم 

نمیشه هم کاور یا کاریش کرد 

یک پروانه دارم اونمم خیلی پهن زده با تاتو کاز صحبت کردم گفت بیا رنگش کنمم ۱  خورده به نظرت رنگش کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعد که خوبه تو دید نیست من قشنگ مشخصه

نه بابا خوب نیست من یوقت استین مانتوم کوتا باشه جایی باشم مجبورم استین دست کنم 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
بیخیال حالا برا استخدامی و... میتونی راحت بپوشونیش بعدا ساق دست بپوشی

حس خوبی ندارم بش اگ میرفتم دو سه جلسه دیگ قشنگ پاک میشد قبلی چون خیلی رفته بودم جلساتشو 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
حس خوبی ندارم بش اگ میرفتم دو سه جلسه دیگ قشنگ پاک میشد قبلی چون خیلی رفته بودم جلساتشو

خدایی برا من اگر‌رو بازومم بود عمراا پاکش میکردمم یا جایی که مشخص نمیشد 

هزینه الکیه لیزر برا من خیلی زشتهه طرحش 😂نقاشی کوثر ۳ ساله از قم است

قشنگه 😍😍بزار باشه کوچیکی‌بود بهتر بود شلوغ شده ولی خیلی قشنگه

مثلا کاور کرده قبلیو🥲

من خودم فونت دوست دارم پشت بزنم 

اینم از بی فکری کاور کردم 

خدایی برا من اگر‌رو بازومم بود عمراا پاکش میکردمم یا جایی که مشخص نمیشد هزینه الکیه لیزر برا من خیلی ...

اگه حس خوبی نداری تو دیده پاک کن ولی اگه جای مطمئن پیدا کردی کاورش میتونه بکنه طرحشم دلی دوس داری! برو کاور کن

ولی کاور ریسكه هرکسی خوب نمیتونه دربیاره مثلا برای منو هم طرحشو کج کرد هم رنگشو رنگ قدیمی زد 

اگه حس خوبی نداری تو دیده پاک کن ولی اگه جای مطمئن پیدا کردی کاورش میتونه بکنه طرحشم دلی دوس داری! ب ...

رو دستمهه اگر رو دستمم نبود کاور میکرردم دقیفا تا پایین ناخنام اومده