aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 872 عنوان لیزر ادامه بدم یا نه چهار جلسه رفتم گفت دو تا سه جلسه دیگه باید بیای 191 بازدید | 29 پست امروز | 03:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 872 لیزر تتو ؟ ولی تهش جاش کامل فکر کنم نره اره نمیدونمم !!اگرنره که ادامه ندمم؟؟
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 872 لیزر تتو ؟ ولی تهش جاش کامل فکر کنم نره تاتو چشممم که کامل رفت تو ۳ جلسه
baransiyah7676 عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 4648 اره نمیدونمم !!اگرنره که ادامه ندمم؟؟ چرا پاکش کردی الان مثل ی لک میمونه خب
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 13303 میشه بگی چقدر شده جلساتشاگ بری کمرنگ تر میشه من پنج جلسه رفته بودم خوب شد دیوونه شدم دوباره کاور کردم ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 872 چرا پاکش کردی الان مثل ی لک میمونه خب رو دستمم بود پارسال رفتم مصاحبه فرهنگیان با اینکه کرم پودرمم زدمم بازم مشخص میشد خیلی پر رنگ بود
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 872 میشه بگی چقدر شده جلساتشاگ بری کمرنگ تر میشه من پنج جلسه رفته بودم خوب شد دیوونه شدم دوباره کاور کرد ... کلا پاک شد دیگه؟؟
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 872 میشه بگی چقدر شده جلساتشاگ بری کمرنگ تر میشه من پنج جلسه رفته بودم خوب شد دیوونه شدم دوباره کاور کرد ... یک جا جلسه ای ۳۵۰ میگیرفتن دو حلسه زفتن جواب نداد اینجایی میرم جلسه ای ۹۵۰ میگیرن
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 13303 کلا پاک شد دیگه؟؟ جاش یکم کمرنگ موند تو انگار کبودی محو باشه ولی خب من باز رفتم کاور کردم الان میهام برم نمیدونم چقدر شده هزینش ؟؟؟؟ ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 13303 یک جا جلسه ای ۳۵۰ میگیرفتن دو حلسه زفتن جواب نداد اینجایی میرم جلسه ای ۹۵۰ میگیرن ولی برو منظم اگ واست مهمه نری اینجوری میمونه بیشتر اذیتت میکنه هرکیم از را برسه میگه سوخته فلان شده و... ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 872 جاش یکم کمرنگ موند تو انگار کبودی محو باشه ولی خب من باز رفتم کاور کردم الان میهام برم نمیدونم چقدر ... وای یعنی هر چقدر برمم جاش میمونه بستگیبه تاتوت داره اندازش چقدر باشه و جایی میری کجاته تاتو؟؟ من کاورمم نمیتونم کنمم کلا جاش بده
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 872 جاش یکم کمرنگ موند تو انگار کبودی محو باشه ولی خب من باز رفتم کاور کردم الان میهام برم نمیدونم چقدر ... کجاته ؟؟
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 13303 وای یعنی هر چقدر برمم جاش میمونه بستگیبه تاتوت داره اندازش چقدر باشه و جایی میری کجاته تاتو؟؟ من ... اره دیگه تاتو که عمقی باشه و زیاد مونده باشه سخته خصوصا تتو پررنگ اینا، من رو ساعد دستمه 🥴 ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 13303 کجاته ؟؟ دستمه ساعدش ی دونم کنارشه ولی اون مهم نیست برام ی ریزس این تومخمه و پیداس ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•