2777
2789
عنوان

فردا برا اولین بار تو عمرم میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 137 پست
چرا اینقدر ضایع باید اولین تجربه ات رو امتحان کنی🥲😄آخه کدوم پسر نرمالی وقتی بهش میگی من واسه ارتبا ...

چمیدونم اینکه قبول کرد تازه گفت خودمم دوست ندارم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارتباط خوبم ان شاالله بیاد تو مسیر زندگیت که ازش لذت ببری و بهش افتخار کنی موفق باشی گلم شبت بخیر

مرسی قشنگم شب شما هم بخیر

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
چمیدونم اینکه قبول کرد تازه گفت خودمم دوست ندارم

خب اینجور آدما هم هدفشون فقط خوشگذرونی و مسخره بازیه

یهو دیدی خدایی نکرده بلایی هم سرت میارن

اگه‌واقعا حس میکنی ارتباطات ضعیفه، عضو انجمن های‌کتابخوانی و ورزشی و… شو‌. پسرا هم با دخترا فرقی ندارن، منتها باید حواست باشه رسمی باشی و رو ندی که سریع برداشت منفی میکنن

کار خوبی کردی ،من الان فروشندم خیلیا کرم میریزن ولی من با همون حس و ژست قبلیم ادامه میدم به صحبت و س ...

درسته عزیزم

ولی خب یه چیزیم هست شما متاهلی و متعهد و من و اسی مجرد و بدون بودن کسی تو زندگیمون

قطعا توی روابط آزادتریم و به جز خط قرمزا محدودیتی نداریم

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب اینجور آدما هم هدفشون فقط خوشگذرونی و مسخره بازیهیهو دیدی خدایی نکرده بلایی هم سرت میارناگه‌واقعا ...

اره شاید ولی با من نمیتونست خوشگذرونی کنه

درسته عزیزمولی خب یه چیزیم هست شما متاهلی و متعهد و من و اسی مجرد و بدون بودن کسی تو زندگیمونقطعا تو ...

آره ما هیچ تعهدی نداریم و از یه طرف الان همه دخترا دارن آویزون میشن برا ازدواج با پسرا ما تقریبا دیگ هیچ ازدواج سونی نداریم اطرافمون پس باید یه جور مهارت ارتباطیمونو بالا ببریم 

شما از هر دست بدی از همون دستم پس داده میشه بهت ،پاک بمون😘😘همینکه ۲۱سالته و خیلی خوب حفظ کردی خودت ...

درسته اما با حرف زدن با جنس مخالف کسی ناپاک نمیشه و دختر و پسر آفریده نشدن که از هم جدا باشن و روابط سالم با همجنس یا غیر همجنس هیچ مشکلی نداره و هیچ جای دینم همچین چیزی گفته نشده ❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آره ما هیچ تعهدی نداریم و از یه طرف الان همه دخترا دارن آویزون میشن برا ازدواج با پسرا ما تقریبا دیگ ...

آره اصلا آویزون شدن دخترارو ول کن اونا به ما ربطی ندارن (هرکس واسه خودش یه ارزشی قائله) و اینکه همونقدر که دختر داریم همونقدرم پسر داریم و واسه هرکس جفتی وجود داره پس این جای نگرانی نداره

ازدواج سنتی هم خوبیایی داشته باشه یک صدم بدی هاش نمیشه و بخاطر همینم منسوخ شده و دیگه آدما با آگاهی و شناخت کامل و همچنین علاقه ازدواج میکنن

یعنی از نظر علمی ثابت شده که ازدواج سنتی خیلی مشکل داره

آره ولی خب کسی هم ّه من پیشنهادی نمیده از بس سردو خشک برخورد میکنم

عزیزم خانواده ت توی چه شرایطی ان ؟

وضعشون خوبه خواستگار سنتی میاد اونا رد میکنن حتی ازمن نظر نمیخوان

هنوز نخوابیدم 🥲

ساعت ۲ که داشتم شام میخوردم

دیشب نمیدونم ۱ یا ۲ بود که خوابیدم و از ۹ صبح خواب و بیدار بودم و ۱۰ پاشدم و شب قبلشم اصلا نخوابیدم

امروز از بی خوابی سرم و چشام از درد داشت میترکید

حالا اونشب که نخوابیدم روزش یه عالمه انرژی داشتم و خوابمم نمیومد حالا درسته غروب اومدم خونه بیهوش شدم 😂 ولی خب

یعنی نتیجه گرفتم اصلا نخوابم خیلی صبح بیشتر انرژی دارم و کمتر خوابم میاد تا اینکه کم بخوابم

حالا من نخوابیدم و صبح باید زود پاشم و کلی کار دارم نمیدونم چیکار کنم

میخواستم امشب برم حموم ولی حتی کرم صورتمم پاک نکردم میخواستم با شوینده بشورم 🥲

باید صبح برم

کرم ضد آفتاب بود ولی خب همونم سنگینه

چقدر این زندگی رو مخه واقعا