2777
2789
عنوان

فردا برا اولین بار تو عمرم میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 136 پست
ساعت ۹ صبح خدایی زودهههمگه زمان مامان بزرگ بابا بزرگاست

چمیدونم تازه طرف گفت ۷ صبح دیوونه بود  

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
البته استخاره کردم بد اومد

من به استخاره اعتقاد ندارم اما خب حسم شیشم منم دروغ نمیگه ازش حس بد گرفتم

ایشالا با یه خوبش آشنا بشی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته استخاره کردم بد اومد

کار خوبی کردی ،من الان فروشندم خیلیا کرم میریزن ولی من با همون حس و ژست قبلیم ادامه میدم به صحبت و سعی میکنم زود جمع کنه بره طرف ،منم مخالف صحبت با جنس مخالف نیستم ،الانم متاهلم ،خداروشکر همسرمم مثل خودمه با دخترا در همین حده ببینه یکی کرم میریزه زود صحبتو انتقال میده به من یا کاری میکنه زود جمع کنه

من به استخاره اعتقاد ندارم اما خب حسم شیشم منم دروغ نمیگه ازش حس بد گرفتمایشالا با یه خوبش آشنا بشی

مرسی عزیزم  فدات بشم من ک اینقد مهربانانه جواب دادی

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
چمیدونم تازه طرف گفت ۷ صبح دیوونه بود

هرچی میگذره بیشتر شکم به یقین تبدیل میشه 😂

همون بهتر واسش وقت نمیزاری ولش کن بابا

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کار خوبی کردی ،من الان فروشندم خیلیا کرم میریزن ولی من با همون حس و ژست قبلیم ادامه میدم به صحبت و س ...

اره ولی دوست داشتم لااقل بایکی قبل اینکه ازدواج کنم تجربش کنم نه حس های عاطفی رو همین صحبتای روزمره

شما از هر دست بدی از همون دستم پس داده میشه بهت ،پاک بمون😘😘همینکه ۲۱سالته و خیلی خوب حفظ کردی خودت ...

لطف داری عزیزم مرسی قشنگم از اینکه انرژی خوب بهم دادی و راهنمایی کردی   

هرچی میگذره بیشتر شکم به یقین تبدیل میشه 😂همون بهتر واسش وقت نمیزاری ولش کن بابا

اره بهتر منم حوصله نداشتم حاضرشم صبح زود

اره ولی دوست داشتم لااقل بایکی قبل اینکه ازدواج کنم تجربش کنم نه حس های عاطفی رو همین صحبتای روزمره

فقط راه مسموم رو نرو ،فضای کار بهترینه ،چون همه مرد ها با چهره واقعی میان خرید ،میتونی با انواع و اقسام اشنا بشی ولی تو رابطه دقیقا اونی که نیستن رو نشون میدن کلا نمایشی شدن مردا

چرا اینقدر ضایع باید اولین تجربه ات رو امتحان کنی🥲😄

آخه کدوم پسر نرمالی وقتی بهش میگی من واسه ارتباطات قوی تر میخوام بیام و نمیخوام باهات وارد رابطه بشم وقت و هزینه اش رو میزاره؟؟ این یعنی اصلا کیس مناسبی نیست

بعد پارک؟ 

این نمیشه تجربه، میشه درس عبرت

فدات گلم احتمال زیاد دعای پدر مادرته وگرنه من مدتها هست به خودم قول دادم برای متقاعد سازی کسی بحث نک ...

شاید بازم ممنونم

مرسی عزیزم فدات بشم من ک اینقد مهربانانه جواب دادی

خدانکنه عزیزم خواهش میکنم توعم جای خواهرمی

منم با کسی نبودم البته به جز یکی که بازم رل نبود چجور بگم حالا هرچی

ولی خب یه چیزایی میدونم از آدما

الان ازم بپرسی تو رابطه چجور رفتار کنم و حرف بزنم بلد نیستم و نمیدونم چی بگم در حد خیلی کم

ولی آدم شناسی بحثش فرق داره تو اون واقعا خوبم