2777
2789
عنوان

نامزدم بعد اینکه بابام فهمید انگشتر طلا نیست عوض شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 85 پست
اون باید از دلت دربیاره از اول اینقدر لوسش نکن اشتباه از اون بوده

اه اه چقدر. پسرای پرنسس لوس و خودشیفترو پررو میکنن حالم بهم خورد 

انگار اسی مرد نامزدش ی دختر لوس و ننر و چس چسی 

اینا مرد نیستن باید براش لباس عروس بخری 

عکسشو بردار با فتوشاپ ی لباس عروس تنش کنی اسی براش بفرست  شاید خجالت کشید خرس گنده 

قبلا مردا میرفتن جنگ‌زیر ترکش بمب این پرنسسهای بدرد نخور قهر میکنن توقع دارن دختر جایزه بهشون بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براش پیام بده بگو من همه جوره پای انتخابم میمونم  ولی من نگفتم و اصلا هم نمیدونم از کجا متوجه شده ولی ای کاش توهم همونقدر ک من پات ایستادم پای من میموندی و کارو رفتاری نمیکردی که به انتخابم شک کنم  .....انشاالله ی وقت دیگه مفصل دراین مورد حرف میزنیم ، شب بخیر .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

لازم نیست از دلش دربیاری تازه اون به شما و خانوادتون توهین کرده چون فک کرده خانوادتون بلانسبت نفهمن

شما باید از دست نامزدتون ناراحت باشی نه ایشون

تازه از طرفی برا همچین مسئله ساده ای حرف شما رو باور نداره و مثل بچه ها قهر کرده تازه اونم تو دوران نامزدی وای به حال بعدش 

ایشون باید از دل شما دربیارهتجربه ۱۵ سال زندگی مشترک دارملطفا آروم باش قاطع و مهربان

خیلی بد شد🥲خیلی قسمم داد به بابام نگم 

گفت بعدا طلای همینو میگیرم و اینا منم گفتم باشه 

لازم نیست از دلش دربیاری تازه اون به شما و خانوادتون توهین کرده چون فک کرده خانوادتون بلانسبت نفهمنش ...

کلا مدلش همینه قهر قهرو و چس چسی ،اسی بره دنبالش دیگه راهشو یاد میگیره تا اسی بهش بگه بالا چشمت ابروئه قهر میکنه پسر پرنسس صورتی 

عزیزم جای عمومی در باره مسئله مهم زندگیت سوال نکن که زندگیت خدای نکرده خراب میشه

هرکی یه نظری داره

خودت فکر کن یا با بزرگترت که بهش اعتماد داری مشورت کم

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......