2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 79450 بازدید | 834 پست
اسی پاسخگو باش... عروسک جای بچت جا زدی؟؟؟؟؟ دروغ نگو... اینا عروسکن ک

بيا بچلونشون😅

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من سومین باره میبینم عکسارو سیر نمیشم خداروشکر کن بابت بودنشون دوقلو عشقه❤️🥺

بيا عكس ني ني بودنشونو برات بزارم

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
بيا بچلونشون😅

واااتی اسی، اصن دیدمشون بقران حالت تهوع، حال بد یادم رفت.. اگ قراره ی عروسک داشته باشم.... وااااای... چشم بد دور... واااای

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

وووی ننه خدا حفظشون کنه 🤩مامانت نمیتونست بمونه

نه بابامو نميتونه تنها بزاره

بيا عكس ني ني بودنشونو برات بزارم

بذار

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ولشون كن اينا اصلا فكر كنم بچه هم ندارن

واقعا چطوری میتونن به خودشون اجازه بدن هر مزخرفی به ذهن شون میرسه بگن،من خودم دوقلو ۱۰ ماهه دارم،دست تنها تنها،ببین یعنی یه روزهایی انگار از درون نابود میشم

واقعا تو مادری نمیخوام قضاوتت کنم اما رجوع کن به دلت ب خیلی چیزا میرسیی مادر اگ‌مادر باشه جونش بره ...

شما مادری؟؟؟ بله روز اول سخته.وابستگی وجود داره..(مثل روز اول مدرسه همه بچه ها)با رفتار صحیح عادی میشه..چراشما به  روح وروان مادر توجه نمیکنین؟روان مادر هم مهمه.. مادر عصبی وکلافه میتونه خوب رسیدگی کنه؟؟ نه.. ولی اگر یه وقتایی بتونه استراحت کنه بعد باانرژی دوچندان بچشو بغل میکنه.. بچه اگر به مادر بزرگ انس داشته باشه  هیچ اتفاقی نمیفته..(فیلسوفی بود میگفت قبل از بچه دارشدن ۶تا نظریه درباره تربیت فرزند داشتم.. الان ۶تا بچه دارم وهییچ نظری درمورد تربیتشون ندارم...تجربه اندازه علم ارزشمنده)

پارسا پسرمامان😍

ای جااااانم.. اسی دیگ نذار.. چشم میخورن.. دیگ نذار لطفا... 😡😡😡😡😡

واقعا چطوری میتونن به خودشون اجازه بدن هر مزخرفی به ذهن شون میرسه بگن،من خودم دوقلو ۱۰ ماهه دارم،دست ...

باور كن من يه شبايي با گريه و عذاب وجدان ميخوام گريه از اينكه خستم عذاب وجدان برا اينكه فكر ميكنم كم كاري كردم😔

باور كن من يه شبايي با گريه و عذاب وجدان ميخوام گريه از اينكه خستم عذاب وجدان برا اينكه فكر ميكنم كم ...

اسی خودت یا کسی چشم رنگیه؟ یکی از عروسکات چشم رنگی شدن؟ 

باور كن من يه شبايي با گريه و عذاب وجدان ميخوام گريه از اينكه خستم عذاب وجدان برا اينكه فكر ميكنم كم ...

اسی عکس با روسری دخملتو بزار

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اسی خودت یا کسی چشم رنگیه؟ یکی از عروسکات چشم رنگی شدن؟

چشم رنگي زياد داريم ولي اين رنگي فقط پدربزرگم داشت

الهییییییییی او خودااااا چقدر شیرینه براش چشم زخم بگیر لطفا الهی بحق امام زمان سالم و سلامت باشن🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍😍

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐