2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 62932 بازدید | 771 پست
ورزش شدید

اوایل فقط یک ساعت فیتنس

بعد یه مدت که یکم وزنم کم شد حس کردم بازوهامو زیر شکمم به خاطر کاهش وزن افتاده شده(مثل ژله)برای همین در منار یک ساعت فیتنس دوساعتم بدنسازی کار میکردم

HAYAT KORKUNUN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا تو مادری  نمیخوام قضاوتت کنم اما رجوع کن به دلت ب خیلی چیزا میرسیی  

مادر اگ‌مادر باشه جونش بره نمیزاره بچه ش حتی عزیزترینم باشه بچه شو ازش دور کنه ببره تا تو‌پس فردا بری پیشش 

خدایی چطور طافت اوردی میگی سخت!

من نظرم اینه ادم مثه مرغ سر کنده میشه میپره فقط بالا و‌پایین تا وقتی بچتو‌ نگرفتی بغل اروم نشیی تازه میگی سختمه

والا اژ تعجب  مات موندم

من نمی فهمم چرا یه سری دارن اینجا دایه مهربان تر از مادر میشن و تزهای الکی میدن که آی نکن و نبر و باید پیش خودت باشه و آسیب میبینه و اضطراب جدایی و فلان ...

بابا ول کنید این درما کویین بازی هاتون رو 

میگه بچه ام ده ماهه است، پس این همه کارمند و .. که نه ماه مرخصی زایمان دارن بعضی ها هم به خاطر سختی بارداری از آخرهاش استفاده کردن و بچه هشت نه ماهه رو هر روز خدا میذارن مهد یا پیش پرستار، لابد همه یه مشت مریض روانی تحویل جامعه می دن؟؟؟

اینکه پیش مادربزرگش هست و همیشگی هم نیست، 

خیلی هم کار خوبی کردی اسی، یه نفس بکش و تمدد اعصاب کن، با انرژی بیشتر برگردون پیش خودت

این میشه پاک کردن صورت مسأله بله مادر باید به فکر سلامت روان خودش باشه ولی نه به قیمت سلامت روان بچه ...

اگر یکی بیاد خونه کمک کنه که خییلی بهتره.. ولی ممکنه شرایط نباشه که مادرش بیاد خونه ایشون..دخترخاله خودم دوقلو داشت شهر غریب..از دوسه ماهگی بچه ها  دیگه مادرش برگشت شهرخودشون.. میگفت بعضی وقتها اینقدر داغون  وبیهوش بودم  نصف شب نمیفهمیدم به کدومشون شیرخشک دادم.کدوم ندادم.تا این میخوابید اون بیدار میشد..بعضی وقتها دوتاشون گریه میکردن.دوتاشون سرما میخوردن که دیگه واویلا بود..میگفت خیلی روزهام با گریه گذشت..کلافه وعصبی بودم..تازه یک نفر هفته ای دوبار میومد لباس میشست وخونه رو تمیز میکرد.ولی بازهم وقت غذا پختن نداشتم..همش املت ویا غذاهای بیرون....دوقلو حتما حتما کمکی میخواد

پارسا پسرمامان😍

دوقلوهای کن بااینکه نه سالشونه همش میپیچن بهم دختر وپسرن میبینی سر اون رو پای اینه پای اون رو شکم اینه ولی دوتا دخترام سایشون بهم بخوره جرقه میزنه ولی دوقلوهام اصلا باهم مشکل ندارن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

دوقلوهای کن بااینکه نه سالشونه همش میپیچن بهم دختر وپسرن میبینی سر اون رو پای اینه پای اون رو شکم ای ...

این اصطلاحتون که گفتید سایه اشون با هم بخوره جرقه میزنه خیلی باحال بوددد😂😂😂

این اصطلاحتون که گفتید سایه اشون با هم بخوره جرقه میزنه خیلی باحال بوددد😂😂😂

😅😅😅اصلا باهم کنار نمیان دخترام یکسال اختلاف سنی دارن میترسم تااخر همین باشن البته جایی که تنها باشن بیرون مدرسه خیلی هوا همو دارن 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

😅😅😅اصلا باهم کنار نمیان دخترام یکسال اختلاف سنی دارن میترسم تااخر همین باشن البته جایی که تنها با ...

دو قلو ها بزرگترن؟

چقد خوبه که چند تا بچه ان

من خودم تک ام،خیلی دوست داشتم خواهر برادر داشته باشم

اگر یکی بیاد خونه کمک کنه که خییلی بهتره.. ولی ممکنه شرایط نباشه که مادرش بیاد خونه ایشون..دخترخاله ...

بله عزیزم کمکی میخواد مخصوصا اگر بچه ها کولیکی باشن و کسی منکر این موضوع نیست ولی اینکه چطور این کمک گرفتن اتفاق بیفته که آسیب وارد نکنه اهمیت داره اینکه بچه رو بفرستن بچه ممکنه در ظاهر مسأله ای هم نداشته باشه ولی ضمیر ناخودآگاهش احساسات متناقض بسیاری رو ثبت می‌کنه 

و توی بزرگسالی و جلسات تراپی بیرون میزنه

این همه آدم هستن که صرفا با تصور مرگ والدین شون گریه میکنن بخاطر همین  اختلال طرد شدگی هست این همه آدم که ترس از خیانت دیدن دارن بخاطر همین اختلاله کسایی که وقتی خیانت میبینن دچار فروپاشی روانی میشن بخاطر همین اختلاله انگار دوباره مادر از دست دادن 

وابستگی های عاطفی بیمار گونه به پارتنر که نمیتونن پارتنر مشکل دار رو ترک کنن بخاطر همین اختلاله ، بدتر از همه  کسایی که خودشون خیانت میکنن کسایی هستن که اختلال طرد شدگی توشون بسیار زیاد وجود داره ، توی ناخودآگاه شون انقدر از طرد شدن میترسن که برای اینکه طرف مقابل طرد شون نکنه خودشون زودتر خیانت میکنن 

مادر خود من شاغل بود و من واقعا فکر نمی‌کردم که آسیب ها چقدر جدی بودن  ولی توی جلسات تراپی ریشه افسردگی بعد از زایمانم همون ترک شدن های کودکی بود 

برای همین من خودم به شخصه هر دو تا شغل تخصصی خودم رو رها کردم هم جایی مهندس بودم هم جایی دیگه مسیول فنی بودم علم میگه بخوای نخوای تا دو سال مراقب اصلی بچه نباید بره و بیاد برای همین باید دنبال چاره بود که این کمک گرفتن خودش محل آسیب نشه حالا به هر شکلی که ممکن هست 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳