2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 70240 بازدید | 811 پست
شما هم اگه زانوت اب اورده بود بايد ميكشيدي و دوروز فقط رو مبل مينشستي تاييد ميكردي چون مجبور بودي دي ...

من با شما نبودم،با کاربر دیگه بودم که گفت همه اونایی که دوقلو دارن تایید میکنن،نباید از طرف همه حرف زد،من از طرف خودم حرف زدم.چیکار بشما دارم.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

استارتر مگه کلا یکیشو دادی به مامانت که بعضی از کاربرا اینجوری میکنن؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله.😍😍خداحفظشون کنه...اونی که لباسش رنگش روشنه چشماش رنگیه؟یاتوعکس بنظر رنگیه..انشالله چشم‌وچر ...

اره يه وقتا ابي يه وقتا طوسي

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
واقعا تو مادری نمیخوام قضاوتت کنم اما رجوع کن به دلت ب خیلی چیزا میرسیی مادر اگ‌مادر باشه جونش بره ...

چطوری به خودتون اجازه میدین اینجوری دیگران و قضاوت کنین؟

اصلا می فهمین مادر  دوقلو بودن چقدر سخته 

من خودم دوقلو دارم و تمام حرفهای استارتر و کاملا لمس کردم 

شما هم لطفا قبل اینکه به خودت اجازه بدی اینجوری حرف بزنی خودت و در اون شرایط تصور کن بعد نظر بده

استارتر مگه کلا یکیشو دادی به مامانت که بعضی از کاربرا اینجوری میکنن؟

بخدا فقط برا سه روز چون اب زانوم كشيدم بايد بيشتر بشينم سرپا نباشم

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
دوقلو داشتن خیلی سخته دخترم باید همش بغل باشه اصلا وقت نداشتم به داداشش برسم تا یه پوشک براش عوض میک ...

اسی دوباره بذا... لطفا🥺🥺🥺🥺🥺

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چطوری به خودتون اجازه میدین اینجوری دیگران و قضاوت کنین؟اصلا می فهمین مادر دوقلو بودن چقدر سخته من ...

ولشون كن اينا اصلا فكر كنم بچه هم ندارن

ولشون كن اينا اصلا فكر كنم بچه هم ندارن

منم الان تو شکمم نینی دارم.. دلم غش میره برا نینی.. بذا یبار دیگ🥺🥺🥺🥺

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

واااااای اسیییییی، اینا عروسکنننن؟؟؟ داری دروغ میگی.... اینا عروسکن.. جا بچت جا زدی

منم الان تو شکمم نینی دارم.. دلم غش میره برا نینی.. بذا یبار دیگ🥺🥺🥺🥺

گذاشتم

منم دوقلو دارم اما هیچوقت ازم جدا نشدن.اصلا نمیشه یکیش نباشه

منم مجبور بودم اب زانوم رو كشيدم نميتونم سرپا باشم

منم مجبور بودم اب زانوم رو كشيدم نميتونم سرپا باشم

اسی پاسخگو باش... عروسک جای بچت جا زدی؟؟؟؟؟  دروغ نگو... اینا عروسکن ک