2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 26565 بازدید | 264 پست
خواهر چمیدونستم انقدر میخوام هار بشمانگار ب جنون رسیده بودم دست خودم نبود

عیبی نداره اسی غصه نخور بالاخره اگه دوتا شر بوده دوتا خیرم داشته. همون بهتر که به مادرش گفتی از طرف توأم میاد بمن میگه. یذره خودشو جمع کنه. بعدم شوهرت یاد میگیره تنها نره دیگه. و اون عمه هه یاد میگیره ب مادرت بی احترامی نکنه. اما دیگه به شوهرت یاد بده حرفاتو مستقیم برا کسی نگه با مادرشوهرتم سنگین نشو باش خوب باش توی بارداری خیلی لازمت میشع

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین حق داریاچون کلا دخالت ب هر شکلی تو زندگی زن و شوهر اشتباهه وقتی نمیخوای بری این همه اصرار کردن ...

بقران‌گفتم حتی بالاتر نوشتم توضیحمو....

گفتم نمیاااایم اما بازم چپ و راست زنگید ب شوهرم ک منتظریم

وقتی ب جنون برسی دیگ‌حالیت نیست خواهرانقدر کفری شده بودم شوهرم ساکت نشسته بود،خودشم میدونه مامان باب ...

مشکل از شوهرته تا اینجا که خوندم 

شوهرتو عوض کن

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

ما هربار مخالفت کردیم باباش رید ب سرتاپای شوهرم و اخرش رفتیماینبار خواستم من حرفمو عملی کنم ک انقدر ...

احتمالا تازه ازدواج کردید ما هم اوایل ازدواحمون پدرشوهرم اکثرا وقتی پیششون بودیم هر جا میخواستن برن ما رو هم میخواستن با خودشون ببرن البته ما با هم زندگی نمیکنیم هر کدوم یه شهریم من تحمل میکردم حرمتها از بین نره بعد بچه دار شدنم خیلی خوب شد دیگه الان با دو تا بچه دیگه بهم کلا کاری ندارن البته شما شرایطت سختتر چون باهاشون تو یه ساختمونیدسعی کن حریمها حفظ بشه

خب اونوقت فکرشو نمیکنی ک شوهرم و خانوادش انتظار داشتن من جایی برم ک ب مادر من بی احترامی کرده طرف؟می ...

ببین من قصد بی احترامی ندارم

ولی داری به شوهرت نشون میدی آدم محترمی نیستی و در مقابل همسرت بزودی بهت بی احترامی میکنه و........

تو خودت اون حریم هارو خودت شکوندی:)

عزیزم مگه بیکاره بخاطر دو تا متلک خودش رو اینهمه به خرج و زحمت بندازه به نظرم زیادی بدبینی

حق ترین کامنت

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اون پاگشا بهونش بوده میخواست من برم ک بازم تیکه بندازه

حرفت درست میرفتی اونم تیکه مینداخت بعد دیگه نمیرفتی زبونت همیشه دراز بود میگقتی تو پاگشام بی احترامی کردن تیکه انداختن منم دیگه مهمونیای عمه رو نمیام

الان ی کادوی پاگشا و ی شام مفصل رو از دست دادی بعلاوه برچشب بی ادبی هم خوردی

اون پاگشا بهونش بوده میخواست من برم ک بازم تیکه بندازه

کارت خیلی زشت بوده میدونی الان با این شرایط اقتصادی چه قدر هزینه کرده بود برای پاگشایی بعد شما نرفتی !!کلا اول زندگی خودت از جلو چشم همه انداختی 

گفته قبلا اونم در جوابش همین و گفته ک مگ‌میخوام بالا بکشمدیگم شوهرم پیگیر نمیشه و هربار ک میگم میگه ...

بگو بابات بالا نمیکشه ولی خدایی نکرده بعد از پدرت خواهربرادرات میگن زمین حق برادرمونه و قاطی ارث نکنیم؟

ببین من قصد بی احترامی ندارم ولی داری به شوهرت نشون میدی آدم محترمی نیستی و در مقابل همسرت بزودی بهت ...

نه فقط شوهرش

بلکه خانواده شوهر هم اینطوری فکر خواهند کرد

خودش باعث شده که همین مدل حرفا رو در آینده نزدیک از بقیه بشنوه!

و صد در صد هم خودش مقصره....