2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 21548 بازدید | 264 پست
واقعاً بعضی عروس‌ها چشونه،منم عروس خواهرمو سه دفعه دعوت،کردم پاگشا ،هر کاری کردم نیومد،همیشه سر مهمو ...

خداییش عقل خودتو بزور قاضی. مگه مجبوری محبوری؟ چرا باید این همه التماس کنی ک بیان. شاید دوس نداره مگه زوریه خب اصرارنکن. واسه خودت بی حاشیه باش

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

خداییش عقل خودتو بزور قاضی. مگه مجبوری محبوری؟ چرا باید این همه التماس کنی ک بیان. شاید دوس نداره مگ ...

آآخه به خاطر خواهرم و همسرش خیلی همیشه به من لطف داشتن،و عروسش بهانه‌های الکی می‌آورد قعاً من نمی‌دونستم داره لج می‌کنه تا بار سوم دیگه مطمئن شدم از بی‌تربیتیشه ،ولی دیگه درس عبرت شده برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه شما این بوده که تهش محکم حرفتو نزدیگفتی قول نمیدماین یعنی شاید اومدماونام تدارک دیدن اماده بو ...

خواهر

من وقتی دعوا کردم‌مادرشوهرم‌گفت سر‌چی دعوا میکنی حب شوهرت بدون تو اومده ک اومده

اونا دنبال حرف نیستن و اصلا نپرسیدن زنت کجاست

اصلا حس خوبی ازت نگرفتم چه طرز  حرف  زدنه  اومدی تعریف هم میکنی        حالا دوست داشتی  زن داداش خودت این حرف به مادرت میزد       واقعا متاسفم برات

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ببین خیلی!خودشونم انقدر اونشب باهاش دعوا کردن بابت فضولیو دهن لقیاش.باباش گفت امشبم تو مهمونی گفت را ...

ببین خونواده شوهرت اتقدرا هم که فکر میکنی بد نیستن. مشکل خود شوهرته که نباید حرف ببره و بیاره

خواهرمن وقتی دعوا کردم‌مادرشوهرم‌گفت سر‌چی دعوا میکنی حب شوهرت بدون تو اومده ک اومدهاونا دنبال حرف ن ...

نه خب اگه از اول میگفتی مهمونی کنسله دیگه شوهرتم نمیرفت که بعدش بیاد و دعواتون بشه و بقیه داستان

شما مهمونی رو کنسل نکردی

بین زمین و هوا نگه داشتی واسه همین شوهرت مجبور شده بره

{ خانم هستم }
منم اجی صداشون میکردم ولی الان پشت اسمشون خانم میذارم ینی حرصشون درمیاد ... خیلی رسمی ام حرف میزنم ب ...

دیگه گذشته. باید بفکر آینده بود. ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه اس. ان شاء ا... هرکسی که دنبال ناراحت کردن فرد دیگه ای هست یا دنبال دعوا انداختن توی زندگی دیگرانه چه با کلام چه با رفتار صدبرابر رفتارش به سر خودش بیاد تا بفهمه عواقب کارش رو. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
آآخه به خاطر خواهرم و همسرش خیلی همیشه به من لطف داشتن،و عروسش بهانه‌های الکی می‌آورد قعاً من نمی‌دو ...

اشکال نداره بزار بهونه الکی بیاره. مهم اینه تو احترامتو گذاشتی دوسه بارم گفتی. اما دیگه نگو وگرنه خودت دیگه ببخشیدا مسخره میشی میگن چخبرشه این همه میگه بمون. شماهم سریع جبهه نگیر بگو از  بی تربیتیش هست. قطعامشکلی هستو نمیتونه بگه و بیاد. زیاد تو حاشیه نباشید واسه خودت بی دردسر باش. مجبوری تو این گرونی دعوتی کنی 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏