2777
2789
عنوان

کی می‌دونه

66 بازدید | 7 پست

خانما لکه خون لانه گذاری چه رنگیه ، مقدارش چقدره ، از کی شروع میشه ؟

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
مقدارش خیلی خیلی کمه در این حد که شاید اصلا متوجهش نشی حدود همون موعد پریود معمولا دوسه روز قبل موعد ...

ممکنه لکه لانه گذاری بعد از پریودی با رنگ قرمز مات شبیه جگری اینا دید ولی در حد دو سه قطره ؟

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرمزتیره یاسیاه شایدیه لک باشه شایدم۳روزطول بکشه معمولاروزپریودیاچن روزقبل یابعدش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
رنگ قرمز لانه گزینی نیست

آخه تو نت گفت رنگ قرمز یا قهوه‌ای هستخ

قرمزتیره یاسیاه شایدیه لک باشه شایدم۳روزطول بکشه معمولاروزپریودیاچن روزقبل یابعدش

برای من بعد از سه روز تاخیری سه تا لکه قرمز تیره دیدم تا امروز میشه پنج روز ولی پریود نشدم لکه هم ندیدم فقط ترشح دارم بی بی چک امروز زدم منفی بود به نظرتون آز بدم ممکنه باردار باشم یا نه

برای من بعد از سه روز تاخیری سه تا لکه قرمز تیره دیدم تا امروز میشه پنج روز ولی پریود نشدم لکه هم ند ...

حتمابده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید