2777
2789

علامت سؤال نداشت نوشتم توی پرانتز سؤال.

من از اردیبهشت تا حالا پولمو نگه داشتم طلا نخریدم. چون راستش یک بار فروردین بهم انداختن گرمی 3900 چهار تومن و بعدش رسید تا 3200 منم دیگه لج کردم با خودم. الان از وقتی که اومد 3800 3900 - 4-4100-4200-4300-4400-4500-4600-4700 هنوز که هنوزه نگهش داشتم و نخریدم. چون زورم میاد این بار هم از جیب من بردارن. به خودم قول دادم باز نگهش دارم یا پایین میاد حداقل میرسه به زیر 4 تومن حول و حوش 3900 3800 -4 تومن یا اگرم نیومد همون آخر سال دیگه فوق فوقش بشه گرمی 5 یا 5200 هم بشه مهم نیست اون موقع میخرم.
وقتی می بینی نشده 3200 بخری و در عرض مدت کوتاهی الکی الکی با خبر و اینا و دروغ و دغل رفته تا 4700. با خودت میگی من که گرمی 1500 بیشتر شده نخریدم خوب چه کاریه؟ نگه میدارم نهایتش شد 5 تومن گرمی دو مییون گرونتر میخرم. این که این همه رفت روش 500 هم بره روش به درک اسفل السافلین.

فکرم درسته یا نه؟ من توی همچین شرایطی با خودمم که شده لج میکنم. حتی به قیمت ضررم. بعضی وقتام میگم کاش همه مردم شکل من بودن. یعنی از رو میرفت بازارساز.
کسی هست اندازه من دل گنده باشه به قیمت ضررشم صبر کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی پایین نمیاد فوقش ۴۳۰۰ و ۴۴۰۰اگه میخوای ارزون بخری این قیمت بخر

آخه خیلی زیاده این قیمت. واقعا چه خبره هنوز 10 ماه نگذشته از 2700 رسیده 4700. اگر اینجوری باشه پولت رو بازار دیگه ای ببری بهتره. حالا کم یا زیادش. آخه من حس خنگ بودن بهم دست میده توی این قیمت ها بخرم.

نگه داشتن پول نقد حماقته

میدونم. ولی بازار طلا هر کی به هر کی هستش. من دیدم بارها یهو  عشقشون کشیده ریزوندن. من چون برای خیلی درازمدت میخوام و نوسانگیر نیستم و فقط برای پس انداز سالهای آینده م میخوام دوست دارم توی قیمتهای پایین بخرم. آخه طلا رو هر وقت بخوان میریزونن. یهو دیدی همون پول نقد رو تونستی بیشتر باهاش بخری

والا منم میترسم بخرم ولی من طرض فکرم شبیه شما نیست من بخشی از سرمایه م روگذاشتم برای سرمایه گذاری بلندمدت بخشی رو گذاشتم کوتاه مدت بلندمدت روطلاخریدم روی چهاروششصدوچهل هم خریدم تاچهارودویست چندروزبعدش اومد پایین ولی ناراحت نشدم اصلاچون هدفم بلندمدت هست فقط سرمایه ای که هدف گذاریم کوتاه مدت هست رو هم دودلم الان طلا بخرم یانه 

بازار طلا و سکه غیر قابل پیش بینی شده آبان ربع خریدم ۱۷‌.۵ الان رفته شده ۱۶.۵ فک کنم از اونم کمتر رفته بود.ولی برایه اینکه به سود بیشنری برسی باید حداقل یکسال نگه داری اونم اگه یه اتفاق غیر منتظره نیافته و ارزان نشه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
آخه خیلی زیاده این قیمت. واقعا چه خبره هنوز 10 ماه نگذشته از 2700 رسیده 4700. اگر اینجوری باشه پولت ...

اژ اینکه تو ده ماه گرمی دو تومن گرون شده،نتیجه گرفتی پولتو ببری یازاری دیگه بهتره؟؟؟؟

قیمت طلا نرخ جهانیه

درسته یکم شرایط اقتصادی کشورمونم تاثیر داره

ولی قیمت جهانی طلا میره بالا

طلا در بلند مدت هیچ وقت ضرر نیست

خودتم با طلایی ک خریدی ضرر نکردی و ارزش پولت حفظ شده

حالا با خودت هم لج کنی و نخری ب کسی جز خودت ضرر نمیرسه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تومرداد ۳۲۰۰شد چرا نخریدی؟

گفتم که. چون قبلش بهم فروختن 3900 و بعد اومد تا 3200. منم وقتی رسید 3200 باز به امید کمتر موندم تا ضرر اونو جبران کنم ولی یهو رفت تا 4700. حالا دیگه زورم میاد بخرم این قیمتها. کسی که روی هر گرمی 1500 کمتر نخریده الان با خودش میگه روی هر گرم بذار 2 میلیون بیشتر بخرم نه 1500 بیشتر.

سال نودوشش یکی ازآشناهایک میلیارد پول نقدداشت گذاشته بود توی بانک تصمیم داشت خیرسرش ماشین بخره هی ماشین رفت بالا این بنده خداترسیدازضررنخریدهنوزکه هنوزه همون پول توبانکه هیچی هم نخریدبااون پول حداقل سه تاخونه خوب می‌تونست اون سال بخره الان ته تهش بشه باهاش یه ماشین چینی بخره 

داغون داغونهمه یا هیچ بزرگترین مانع موفقیتهاین که میگی من که ضرر کردم اینم روش لجبازی با خودته جلوی ...

میدونم ولی متاسفانه یا خوشبختانه این شکلیم و واقعا واقعا لج کردم با بازار طلا

گفتم که. چون قبلش بهم فروختن 3900 و بعد اومد تا 3200. منم وقتی رسید 3200 باز به امید کمتر موندم تا ض ...

ببین اگه برای بلند مدت  وپس انداز میخوای ضرر نمیکنی اصلا 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜