2777
2789

من قبلا با یکی دوست بودم نزدیک ۸ ماه اینا وقتمو گرفت 

طرف خیلی مودی بود زنگ نمیزد یهو بلاک میکرد منم سنم کم بود فکر میکردم من مقصرم عکس صورت ی دختر گذاشت پروفایلش گفت خالمه 

الان تلگرام نصب کردم اکانتش برام اومد دیدم همون عکسی ک به من گفته خالمه هست با ی عکس عقد کردن 

حتی دست همم نگرفتیم دلیل کارش چی بود خیلی ذهنمو درگیر کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیمکت ذخیره نگهت داشته بود اصلی اون دختره بود بعد یهو بلاک میکرد پیش اون پیام ندی بفهمه احتمالا دختره باهاش قهر و دعوا میکرد

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
نیمکت ذخیره نگهت داشته بود اصلی اون دختره بود بعد یهو بلاک میکرد پیش اون پیام ندی بفهمه احتمالا دختر ...

بلاکای ۴_۵ ساعته بعد قسم میخورد میگفت دستم خورده 

تعجب میکنم چرا رابطه ادامه میداد 

آها با اون عکسه ک گف خالمه عقد کرده ‌...چطور آشنا شدی باهاش

من ی جا سرکار میرفتم اومدم بیرون گفت بیا بریم ی جا معرفیت کنم رفتیم اونجا نشد 

دیگه کم کم دوست شدیم 

بلاکای ۴_۵ ساعته بعد قسم میخورد میگفت دستم خورده تعجب میکنم چرا رابطه ادامه میداد

پس همون میرفت پیشه اون دختره ، مترسید پیام بدی دختره نبینه 

تو رو نگهداشته بود ذخیره اگه اون رفت ازت به عنوان چسب زخم استفاده کنه از روی نگرانی اینکار رو کرد

دستتم نمیگرفت چون به اون حس داشت 

هیچم نه مودی نبود ، دیگه خودتو با همچین چیزایی قانع نکن همین آدم که تو رو بلاک میکرد زنگ نمیزد واسعه اون دختره همه کار میکرد اگه کسی برات ارزش قائل نشد احترامت رو نگه نداشت یک لحضم تو زندگیت نگهش ندار

پس همون میرفت پیشه اون دختره ، مترسید پیام بدی دختره نبینه تو رو نگهداشته بود ذخیره اگه اون رفت ازت ...

اونموقع ۱۸سالم‌بود ۴ماه اول عالی بود بعد همه چی عوض شد هی خاستم‌درستش کنم دیدم دارم آسیب میبینم 

اونموقع ۱۸سالم‌بود ۴ماه اول عالی بود بعد همه چی عوض شد هی خاستم‌درستش کنم دیدم دارم آسیب میبینم

سنت کمه تجربه نداشتی راحت باور میکنی از یه جایی به بعد خودتو فریب دادی اون بهت گفت عکس خالمه توام باور کردی یعنی رفته با یکی از خودش سن بالاتر ازدواج کرده که تو تشخیص ندادی این دورغ نمیگه دوست دخترش نیست حتما خالشه 

انقدر آدم در آینده سر راهت قرار میگیره اینو اصن به زور باید به یاد بیاری خودتو رشد بده تا آدمهای بهتر سر راهت قرار بگیرند