2777
2789
عنوان

بنظرتون من حق دارم نامزدم خسیسه

163 بازدید | 16 پست

من نامزدم فامیلمونه (پسرعممه)

وضع مالی خوبی دارن متوسط رو به بالا

اما فعلا دستش تو جیب خودش نیست و باباش پشتشه و کلا یدونه بچس 

رفته بودیم بیرون بهش گفتم خط چشم بخرم گفت بعدن میخریم با اینک میدونستم تو کارتش پولشو داره.. 

ولی بش میگم بریم معجونی چیزی بخوریم نه نمیگه میبره منو

من خوشم نمیاد دوس دارم خودش بگه بریم

بد این هیچی فردا  تولد یکی از بچه های فامیل دعوت شدیم . بش گفتم احسان بریم یچیزی بخرم لباس ندارم.گفت پول ندارم دستم تو جیب خودم نیست ک . 

ازین طرفم مامانم خیلی گیره میگه خرجت نمیکنه ب حرف عمت گوش میده فقط 

منم خیلی ناراحتم

حق دارم؟

ن با زبون خوش خرش کن ناز کن براش 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا شاید بلد نیست

دوما به حرف مامانت گوش نکن حالا هی مامانت و همت دخالت میکنن

یعنی درآمد نداره؟؟؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
اولا شاید بلد نیستدوما به حرف مامانت گوش نکن حالا هی مامانت و همت دخالت میکننیعنی درآمد نداره؟؟؟

داره اما با باباشه . عید قراره کارش جدا شه

اما اینو میدونم ک وضعش خوبه 

آخه چیکار کنم مامانم گیر داده یلدا باید طلا بیارن عمم میگه نمیارم یلدایی کسی طلا نمیبره با اینک پولشو داره میدونم . 

داره اما با باباشه . عید قراره کارش جدا شهاما اینو میدونم ک وضعش خوبه آخه چیکار کنم مامانم گیر داده ...

حالا وسط مامانت وعمت گیر کردیا

اکثرا طلا میبرن شماهم که میگی دارن عمت میخواد نیاره

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
یعنی برا تولدت بدا مناسبتاسفر میره کادو نمیخره؟طلا چیا برات خریده؟

تولدم ک طلا نخرید پالتو خرید . تا الانم ک ی النگو سر عقد دادن و انگشتر نشون و حلقه 

تا الانم دو سه بار گل خریده (باکسی نه ها شاخه ای)