2777
2789
عنوان

دوستانی ک واسه استخدامی آموزش پرورش میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 88 پست
نه دیگ آخرش خلاصه میمونم بعد همش تو کانال های مختلف هر موقع بیکار بودم از همه دروس تست میزنم

روزانه چندساعت درس میخونی 

ان شاءالله موفق باشی عزیزم 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم درسته. من امسال قبول شدم

وای خدااااا😍😍😍😍 تبریک میگم اینقد حس خوبی میگیرم با قبول شده ها صحبت می کنم 

روزانه چندساعت درس میخوندی؟ منابع اصلی رو میخوندی یا خلاصه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزانه چندساعت درس میخونی ان شاءالله موفق باشی عزیزم

روزی ۱۰ساعتوبخون .انقدر ک محتوابرات مهم باشه ساعت برات مهم.نباشه و سعی کن درسهارو تو مثلا ی هفته تموم کنی ک بری سراغ کتابهای دیگه

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

روزی ۱۰ساعتوبخون .انقدر ک محتوابرات مهم باشه ساعت برات مهم.نباشه و سعی کن درسهارو تو مثلا ی هفته تمو ...

بخدا از صبح میخونم تا شب ک همسرم بیاد خونه امروز سردرد گرفتم نتونستم بخونم ی کم سرعتم پایینه فکرم مشغول میشه همش موقع درس 

همه رو برنامه ریزی میکنم واسه ی هفته تموم نمیشن دو هفته ای تمومشون میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدااااا😍😍😍😍 تبریک میگم اینقد حس خوبی میگیرم با قبول شده ها صحبت می کنم روزانه چندساعت درس می ...

فدای تو ان شا الله قبولیت♥

روزانه ۱۰ الی۱۳ساعت میخوندم . منابع نوین استخدام و ایران استخدام و انواع تست ها ی پولی و رایگان و کلیپ ها و خلاصه هرچی میومد تواین کانالا ور دستم ازش ردنمیشدم و خلاصه نویسی کارهمیشگیم بود

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

چند وقت درس خوندی

من ۵ ماه خوندم ولی میشه گفت فشرده ۳ ماه چون وسطاش مریض میشدم یا عید بود مهمون میومد 

بخدا از صبح میخونم تا شب ک همسرم بیاد خونه امروز سردرد گرفتم نتونستم بخونم ی کم سرعتم پایینه فکرم مش ...

منم یوقتا میشد حتی وسط درس خوندن گریه م میگرفت. وقتی دلسردشدی به کسی فکر کن که کارسختی انجام داده و باخودت بگو اون تونست منم میتونم

فدای تو ان شا الله قبولیت♥روزانه ۱۰ الی۱۳ساعت میخوندم . منابع نوین استخدام و ایران استخدام و انواع ت ...

چ خوب پس حقت بود قبولی

نوین استخدام کتابه یا پی دی اف ؟ خریدیش؟ تسته یا آموزشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یوقتا میشد حتی وسط درس خوندن گریه م میگرفت. وقتی دلسردشدی به کسی فکر کن که کارسختی انجام داده و ...

اوکی عزیزم 

چقد مهربونی مرسی ک وقت گذاشتی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا از صبح میخونم تا شب ک همسرم بیاد خونه امروز سردرد گرفتم نتونستم بخونم ی کم سرعتم پایینه فکرم مش ...

من برا درس خوندن ی عادت ک دارم اینه که باید همه چی باب دلم باشه میزم خودکارم نوراتاقم حتی جزواتم ..اینطوری انرژی مثبت میگیرم میخونم.

من برا درس خوندن ی عادت ک دارم اینه که باید همه چی باب دلم باشه میزم خودکارم نوراتاقم حتی جزواتم ..ا ...

چقد شبیه همیم 

ان شاءالله قبولیم هم شبیه تو باشه😂😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40