بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂😂صبح میخواستم تگت کنم تو تاپیکم برو تایپک امروز صبحم رو ببین خانواده ام فهمید 😂ولی هنوز علی ...
من تو تاپیکت بودم بابا بخدا درگیرت نیست
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
ظاهر و رفتار علی چجوریه ؟از چجوری دخترایی خوشش میاد ؟ماشین چیه یا چه رنگیه ؟
خدایی چه سوالاتی میپرسی
مگه دعانویسم
من طرف رو ندیدم ببین سوالاتتو🤣😁
دوستان ریپلایی نکنید جواب نمیدم من فقط اومدم جواب اسی رو بدم
زیاد جواب بدم غلط میشه بعضی هاتون سوالاتتون عجیبه