2777
2789
عنوان

دندان پزشک داریم اینجا

51 بازدید | 8 پست

سلام من یه دندونم موقع بارداری خراب شد بعد بردم عصب کشی کردن بعد روکش نکردم

چون روکش نبود لق شد دکتر گفت بایدبکشیش اما فعلا پول نداری مواد میزنم موقتی سفت بمونه بازم بدون روکش بود چون معتقد بود بدرد نمیخوره دیگ

اما این دندون بدبختم ۱۰ سال همونطوری با مواد ک سیاه رنگم بود کار کرد 

تا اینکه دیشب افتاد موقع غذا خوردن 

نرفتم دندون پزشکی هنوز یه دیواره نازکش مونده 

بنظرتون دیگ بدرد نمیخوره دندونه ؟

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

قابل نگه داری بودن یا نبودن دندون بستگی به ساختار باقی مونده‌اش و عمق پوسیدگی و شکستگیش داره

با ترکیب معاینه بالینی و رادیوگرافی میشه نظر داد، اینجوری با این توضیحات نمیشه فهمید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه دندون دقیقا این شکلی شدم این انگار دور سوم بود کار میکردن روش دیگه رفتم روکش کردم

یعنی کامل شکست ؟؟

بعد رفتی رو چی روکش کردی ؟؟

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

من دندون پزشک نیستم بر اساس چیزی که واسه خودمم اتفاق افتاده میگم الان دیگه فایده نداره روکشم میکردی تهش باز باید میکشیدی من عصب کشی کردم روکشم کردم همون ۱۰سال پیش بود اینم خراب شده و باید بکشم

یعنی کامل شکست ؟؟بعد رفتی رو چی روکش کردی ؟؟

نه یه دیواره کوچولو داشت . همونو اول جراحی لثه کرد قدش بلند تر شد بعد روکش نشست روش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من دندون پزشک نیستم بر اساس چیزی که واسه خودمم اتفاق افتاده میگم الان دیگه فایده نداره روکشم میکردی ...

اخه من موقعه بارداری دو تا دندونم خراب شد بعد زایمان عصب کشی کردمشون یکیشونو پول دستم اومد روکش کردم اما اینو نکردم 

بعد اونی ک روکش کردم سالمه اما این لق شد با ته دیگ خوردن

شما میخای ایمپلنت کنی ؟

نه یه دیواره کوچولو داشت . همونو اول جراحی لثه کرد قدش بلند تر شد بعد روکش نشست روش

یه مدل هست نمیدونم بریجه یا پست یا پل نمیدونم اسمشو میگن دندون کناریو میتراشن از اون پل میزنن به این روکش میکننو یه همچین چیزی 

اونطوری ک نکردی اره ؟

یه مدل هست نمیدونم بریجه یا پست یا پل نمیدونم اسمشو میگن دندون کناریو میتراشن از اون پل میزنن به این ...

نه من خود دندون رو روکش کردم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚