2777
2789
عنوان

من حسودم یا شوهرم اشتباه میکنه

431 بازدید | 17 پست

من تو تاریک های قبلیم شرایطم گفتم اما خلاصه میگم من خانوادم باهام قطع ارتباطن چون با پسرعموم ازدواج نکردم

اینم بگم بابام و عموم شریکن

و پدرم این اواخر موقعی که عقد بودم منو انداخت بیرون و خونه مادربزرگم بودم اما شیش ماه بعد ازدواج‌کلا قطع ارتباط کرد

چرا چون عموم گفت و بابام پول و شغلشو به من ترجیح داد

شوهرمو خودم انتخاب کردم و عاشقش بودم اما اخلاقش واقعا عوض شد و شکاک و عصبی نمیشه باهاش حرف زد همش سرکاره 

دبیر شیمیه تو دبیرستان کلاس خصوصی انلاین داره شاید بگین بخاطر تو داره تلاش میکنه نه چون نیاز مالی واقعا نداریم

اما کمالگراس چون خوب درس میده و تو اموزشگاه های خوب درس میده میگه میخوام بهترین بشم  و معروف بشم و این چرت و پرتا

پیش تراپیست رفتیم اما دیگه نیومد در اخر هم تراپیست گفت میخواد منو محدود کنه تا منزوی بشم جز اون کسیو نداشته باشم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه 

منو شوهرم یک ماه دیگه میشه ۲ سال که ازدواج کردیم 

نه علاقه ای بهش دارم بلکه ازش متنفرم 

دو روز پیشم دعوا کردیم شدید حالا اینا خلاصه بود

اینو بگم من ۲۲ اون ۲۷ سالش 

حالا اینا مقدمه بود

شوهر من ماه پیش گوشیشو زدن 

و وقتی اومد خونه بهم نگفت زفت تو اتاق دیدم دنبال یه چیزی میگرده گفت گوشی قبلیمو میخوام و من گفتم چرا به زور بهم توضیح داد 

و دو هفته پیش گوشی ۱۵ ایفون خرید برای خودش

نوش جونش اما اصلا به من نگفت در این حد سرده 

یه کاری که امروز متوجه شدم اینه که 

خب شوهر من دختر داییشو خیلی دوس داره 

و به قول خودش اون به دنیا اومده اروم تر شده

دختره ۶ سالشه

و امروز دیدم که عکسش رو گذاشته بک گراندش

قبلا عکس خودشو دختر داییشو میذاشت پروفایلو که هنوزم هست اما این دیگه تیر خلاص بود

💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولشم همینطوری بود باهات؟هیچ حسی بهت نداره ؟

نه عاشق پیشه بودیم 

الانم دویم داره اما این کارش برای چیه اخه 

حرفم نمیشه باهاش زد 

تا فهمید مشاور میگه مشکل از اونه نیومد 

مشاورم من خودم می‌رم که آخرین بار گفت می‌خواد از دستم نده محدوده میکنه تا جز اون کسی رو نشناسه باشم 

💍

سعی کن با نرمی بهش نزدیک بشی تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه هر کاری هم کرد بعدش فهمیدی با خوشحالی اگه چیزی خرید تبریک بگو اگه کاری کرد یه چیز مثبت بگو جوری که متوجه نشه از کاراش ناراحتی

تو هم باهاش رابطه جنسی نداشته باش و باهاش سر سنگین باش بعد که گفت چرا اینطوری بگو چرا محدودم کردی

دقیقا توقع رابطه داره 

ببین حس ت… وز بهم دست میده 

چندین بار مقاومت کردم 

💍

دقیقا توقع رابطه داره ببین حس ت… وز بهم دست میده چندین بار مقاومت کردم

بیشتر مقاومت کن ، بگو نمیتونم وقتی اینقدر رفتارت باهام سرده باهات رابطه داشته باشم علت رفتارت رو بهم توضیح بده