2777
2789
عنوان

انسانی خسته اما پایدار

50 بازدید | 6 پست

برای خودم مینویسم.

این روزا واقعا نمیدونم چطوری میگذره

به خیلی چیزا فکر کردم.به خیلی کارا.

شاید بتونم خودمو راحت کنم.رها کنم همه چیو.دل بکنم از هدفم.

اما آخرش چی؟زندگی چی؟فقط همینه یعنی؟فقط همین؟معنی این زندگی کوتاه من همینه؟نه نیست

خوشحالی میخواد خنده ی از ته دل.رسیدن.

ولی قبلش باید بجنگم.با وقت کم.من تمام زندگیمو پای رویام گذاشتم.به همین راحتی دل بکنم؟

هی خودمو مقایسه کنم؟هی وقت کمو بهانه کنم؟هی نا امید بشم هی دست بکشم هی امروز و فردا کنم؟

واقعا دیگه گنجایش ندارم دیگه به آخرش رسیدم .

این بار هم .یه فرصت دیگه به خودم میدم.فقط یه فرصت دیگه.این آخریننن بااره.

شاید در اینده یه نفر ابن تاپبکو ببینه.من دارم درباره ی کنکور حرف میزنم.صفر نیستم اما صدمو نزاشتم.هنوز نزاشتم.

از همین الان .همین لحظه.و نه فردا.از همیننننننن امروووووززززززز شروع کن.ازت خواهششش میکنم از همین حالا برای رویات قدم بردار.خودتو مقایسه نکن با هیچچکسسس.تو منحصر به فردی.کاش خودم بفهمم..

وظیفه شما ساختن آینده است ، نه پیش بینی آن...     -سنت اگزوپری-

آدم با امید زندس 

اگه هر بارم کم آوردید دوباره باید اون امید رو تو خودتون زنده کنید

امید نباشه هیچی نیست

کلید موفقیت امید و پشتکار متداومه و توکل به خدا

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم    @_mahyar

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کسی نیستم که درسم تو مدرسه بد باشه یا .. که بگم اعتماد به نفسم کمه.اما دایم تو ذهنم تصور میکنم.همه چیو.گذشته اینده .کارایی که باید میکردمو نکردم.این باعث میشه حال رو از دست بدم.من این چرخه ی بی ارزشو متوقف میکنم.از همین حالا.دیگه بسه.واقعا...

آدم با امید زندس اگه هر بارم کم آوردید دوباره باید اون امید رو تو خودتون زنده کنیدامید نباشه هیچی نی ...

درست میگید.من به همه ی اینا شک و تردید دارم.توی تلاش توی توکل توی امید.اما قراره تغییر کنم