2777
2789

مخصوصا ۱۴مهر 

برا شمام منم منم زیاد داره و فکر می‌کنه دنیا حول محور منطق خودش می‌چرخه ؟ یا فقط این اینطوریه ؟ 

کلا رگ خواب اینا چیه

تو آشنایی هستیم

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر ابجیم ۱۰ مهره. 

والا چیژی ک ازش دیدم این بوده ک بشدت عاقل بوده و تا الان هرجی خواسته داشته و داره و بشدت باهوش و پرتلاش و با عرضه‌س. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

خودم ۱۱هُم خواهرم ۱۵هُم

رفیق صمیمیم چارم اکسم نهم

عشقم هفتم.

خلاصه ک مهر رو تصرف کردیم😂

بیش از حدنیاز دارن محبت ببینن مهربونی ببینن توجه قرار بگیرن برا مناسبتا ب یادشون باشی 

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

خودم ۱۱هُم خواهرم ۱۵هُمرفیق صمیمیم چارم اکسم نهمعشقم هفتم.خلاصه ک مهر رو تصرف کردیم😂بیش از حدنیاز د ...

شدیدااااااا یه دنده 

یکم قهر قهرو😄

دل نازک و مهربونننن

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

خودخواه مغرور حسود اتعنمادب نفس روهوا

اینم همینطوریه 

ازدواج کردی باهاش ؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

همسرمن ۱۷ مهره زود جوشه یه قاط میزنه خوب میشه

پسرم ۱۶  مهر آرام و مهربان صداش در نمیاد

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
چندسالش

۳۵ 

ولی عین ۱۸ساله ها رفتار میکنه از ۳۵ سالگی فقط هوشش رو داره نه عقل ...

آره بابا . همه عالم کخ هستن فقط اون کار درسته . مال من که خیلی هم گنده دماغ و قهر قرو و خودخواهه

واای اینم همینه 

کلا خلاف نظرش حرف بزنی بهم میریزه کلیم تخریب میکنه که نه منطق حالیته نه سلامت روان داری 

شوهر ابجیم ۱۰ مهره. والا چیژی ک ازش دیدم این بوده ک بشدت عاقل بوده و تا الان هرجی خواسته داشته و دار ...

خداروشکر یکیش خوب دراومده