2777
2789
عنوان

ناراحتم

59 بازدید | 11 پست

خیلی دلم برا مامانم تنگ شده . خونه اصلا ساکت و خیلی بده احساس بدی دارم دلم میخواد مامانم کنارم باشه . امروز چون ای سی یو بود ندیدمش ملاقات نداره اون بخش خیلی دلم براش تنگ شده اصلا خیلی احساس بی قراری دارم 😭

چکار کنم یکم آرامش بگیرم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

چقد دلم براش تنگ شده انگار یک ساله ندیدمش 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله مادرتون زود خوب میشه و میاد خونه رفع دلتنگی کنید من رابطم با. مادرم خوب نبوده و نیست بخاطر ه ...

چه بد عزیزم واقعا ناراحت شدم برای این تجربه تلخی که داشتی 🫂

من بابا و داداشم خوب نیستن اعتیاد دارن مامانم که بود باز زندگی یکم قابل تحمل بود برام .خیلی دلم براش تنگ شده . خیلی دلم میخواد دوباره خوب بشه فعلا که اصلا حالش خوب نیست 😭

چه بد عزیزم واقعا ناراحت شدم برای این تجربه تلخی که داشتی 🫂من بابا و داداشم خوب نیستن اعتیاد دارن م ...

فدای تو 

خوشحال میشم میبینم کسایی مثل شما رابطه خوبی با مادرشون دارن خیلی عالیه 

الهی که بحق همین بارون(الان شهرما بارون میاد) مادرت زود زود با لبخند. میاد خونه این روزا هم میگذره 

کلی باهم جاهای قشنگ میرید درد دل میکنید 

فدای تو خوشحال میشم میبینم کسایی مثل شما رابطه خوبی با مادرشون دارن خیلی عالیه الهی که بحق همین بارو ...

خیلی ازت ممنونم برای دعای قشنگت عزیزم 🫂 مطمئنم تو مادر خوبی میشی قطعا . امیدوارم روزای خوبی تجربه کنی که این دردا یادت بره 

انشاءالله مادرتون به حق حضرت فاطمه زهرا شفابگیرن وبه کانون گرم خانواده بر گردنآمین

خیلی ممنونم ازتون امیدوارم شما هم سلامت باشید خودتون و خانواده 

خیلی ازت ممنونم برای دعای قشنگت عزیزم 🫂 مطمئنم تو مادر خوبی میشی قطعا . امیدوارم روزای خوبی تجربه ک ...

قریونت 

بخاطر تجربه های تلخم فعلا روحم زخم خورده نمیتونم به مادر شدن احساسی داشته باشم تا بهبودی کامل زخم ها 

یجورایی از بچه ها بدم میاد دیگه 

انشالله برای شماهم

قریونت بخاطر تجربه های تلخم فعلا روحم زخم خورده نمیتونم به مادر شدن احساسی داشته باشم تا بهبودی کامل ...

همه ماها قطعا تروما ها و تجربه های تلخی توی زندگیمون داشتیم ولی خب شاید گذر زمان باعث بهتر شدن حالمون بشه . امیدوارم حالت زود خوب بشه دوستم