2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی

592 بازدید | 63 پست

همیشه دلم میخواس پزشک بشم

همه عمر و تفریح و وقت و نوجوونی و ... گذاشتم

نشد که نشد

دانشگاه قبول شدم یکی از رشته های خوب پیراپزشکی اما بازم دلم راضی نشد و انصراف دادو و دوباره خوندم اما باوجود رتبه خوب ولی به خاطر ظرقیت پایین بازم نشد

پارسال دوباره اومدم از شغلم به سختی مرخصی یکساله گرفتم حقوق و سابقه و وجه کاری و ... همه رو دود کردم و شروع کردم به خوندن، کتاب گرفتم کلاس گرفتم چند ماه گذشت یکنفر اومد خواستگاری و داشت جدی میشد و من درس خوندن رو رها کردم و تا زمان کنکور با اون خواستگارم چنلج داشتم و در نهایت هم رابطم کات شد هم کنکورم رو هوا رفت

دوستام پزشکی قبول شدن و من حسرت به دل،حسرتش داغونم کرده

هنوزم به سرم میزنه که دوباره کنکور بدم ....ولی من آیا ادم سابقم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو پزشکی چه خبره؟؟ جز حمالی و درس خوندن زیاد چیزی نداره. بچسب به شغلت

وای من هر کسی  رو میبینم کادر درمان و پزشک همه ناراضی هستن خدایی خیلی سخته خدا بهشون توان و انرژی بده واقعا ارزش این همه سختی رو نداره مگه اینکه عاشق این شغل باشی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید