2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدیم 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
خب بگو تا آرومت کنیم

من از بچگي از يك سالگيم پدر و مادرم جدا شدن از هم

و من با مادربزرگم يعني مادر پدرم زندگي كردم تا 13 سالگيم كه مادربزرگم فوت كرد…از 6سالگيم بابام زن گرفت و وقتي 13سالگيم مامان بزرگم فوت كرد من رفتم با پدرم زندگي كردم و زنش تا 17سالگي از 17سالگيمم ازدواج كردم تااالان كه 24سالمه

الان پدرم 65 سالشه و مستاجر نشينه و از لحاظ مالي خيلي وضعش ماليشون خرابه من از وقتي ازدواج كردم كلي بهشون كمك مالي كردم از 20ميليون بگير تا هزارتومن و… پدرم 4ماهي هست بخاطر ديابتي كه داره پاش زخم شده و انگشت هاي پاشو قطع كردن 

تو اين 4ماه كه مريض بود من اكثر بيمارستان هارو رفتم و كمك مالي هم خيلي كردم يعني شوهرم بهم داده دادم بهشون

ولي زن بابام پشت سر شوهرم خيلي حرفايه بدي زده و كلي راجبمون حرف بد زده الان هر بيمارستاني ميرن يك روزه ميان زنگ ميزنه توم بيا منم بعضي هاشو كه ميتونم رفتم بعضي هاشو شرايطشو ندارم برم چون تو زندگي خودمم مشكلاتي دارم به همين دليل وقتايي كه نميتونم برم زن بابام كلي بهم چرت و پرت ميگه و به همه فاميل ميگه من دختر بي فكرو بي خيالي هستم و بهم ميگه برو نميخواد زحمت بكشي بابات مرد براش استوري بذار منم واقعا صبرم سررسيده چندين ساله دارم اين حرفاشو تحمل ميكنم شما باشيد جايه من چيكار ميكنيد؟؟؟؟؟

خدايا شكرت بابته اين همه نعمت🍃
اگه شوهرت راضیه و کمک میکنی به خاطر بابات چیزی نگو صبر کن بذار هر چی میخواد بگه شما کارت پیش خدا گم ...

من پدرم نه جاهازمو داده نه چيزي چون شرايط ماليش درست نيست
ازدواجم خودم كردم و شوهرمم بدون اينكه هزارتومن ازشون بگيره كلي كمك مالي كرده ولي زن بابام همه جارزده شوهر من ادم حسابي نيست ادم بديه همه جا چون شوهرم لاغره اندامه گفته شيشه اي حتما كه لاغره راجب منم كلي حرف زده
و بابامم ٢٠سال كار كرده خرج زن بابام كرده و من اصلا باهاشون نبودم الان پدرم شرايطش سخت شده تا ميرن بيمارستان و بعضي روازو من نميتونم برم كلي راجبم حرفايه بد ميزنه و من واقعا كلافه شدم ٢٤سالمه اندازه يه ادمه ٤٠ساله حرص ميخورم و فكرو خيال ميكنم
چيكاركنم اخه...همسرمم از وقتي ديده خانوادم اينجوري پشت سرش حرف ميزنن بااينكه از لحاظ مالي خيلي كمك حالشون بوده ديگه باهاشون رفت و امد نداره بخاطر حرفاي كه راجبش زدن
و از اينورم زن بابام همش رو عصابم راه ميره و حالمو خراب ميكنه
چيكاركنم اخه واقعا تحت فشارم

اگه شوهرت راضیه و کمک میکنی به خاطر بابات چیزی نگو صبر کن بذار هر چی میخواد بگه شما کارت پیش خدا گم ...

اخه من چندين ساله مقابله حرفاش سكوت كردم:)

عزیزم اصلا یه حرفای چرت و پرت اون خانوم فکر نکن اهمیتی نداره چی میگه

ميدوني عزيزم حرفاش درد اوره من ميفهمم تحت فشاره هم مالي هم فكري ولي همش به من حرفاي ميزنه انگار كلفتشم خيلي خسته شدم باوركن دستام ميلرزه

ميدوني عزيزم حرفاش درد اوره من ميفهمم تحت فشاره هم مالي هم فكري ولي همش به من حرفاي ميزنه انگار كلفت ...

حق داری ولی بقول دکتر هلاکویی آدمی که پشت سر شما حرف میزنه یه بیماره حرفای یه آدم بیمار هم براتون مهم نباشه 

حق داری ولی بقول دکتر هلاکویی آدمی که پشت سر شما حرف میزنه یه بیماره حرفای یه آدم بیمار هم براتون مه ...

من بخاطر اينكه بابامو هرزگاهي ببينم بهش هيچي نميگم چون ميدوتم رو بابام خالي ميكنه ولي اخه از 13سالگيم تاالان كه 24سالمه هي سكوت كردم اونم هرمدلي ميخواد باهام حرف ميزنه و پيش همه و همه هم راجبم جوري حرف ميزنه همه ميبنن منو تاسف ميخورن ميگن عجب دختر بدي هستي براي پدرت در صورت اينكه من براي بابام تا حد توانم هركاري كه بود و ميشد كردم

بنظرتون چيكار بايد كنم ديگه حتي بابامم هيچوقت پشتمو نميگيره فقط پشت زن بابامه

من بخاطر اينكه بابامو هرزگاهي ببينم بهش هيچي نميگم چون ميدوتم رو بابام خالي ميكنه ولي اخه از 13سالگي ...

عزیزم چقدر سخت 

ولی بالا بری پایین بیای باید حرف فامیل برات مهم نباشه 

امروز یه کلیپی رو از دکتر هلاکویی دیدم یه خانوم تماس گرفتند گفتند مادرم پیش کل فامیل بدگویی منو می‌کنه فامیل از من دور گرفتند پشت سرم حرف میزنن و فلان 

دکترم گفت که حرفای یه مشت آدم بیمار که شمارو از روی چهارتا حرف پشت سر قضاوت میکنن مهم نباشه اهمیتی نداشته باشه چی میگن 

زندگیه خودتو ارتقا بده 

الهی به امید خدا پدرتون شفای کامل پیدا کنند 

عزیزم چقدر سخت ولی بالا بری پایین بیای باید حرف فامیل برات مهم نباشه امروز یه کلیپی رو از دکتر هلاکو ...

مرسي عزيزم دلم من فقط از اين خودخوري ميكنم كه چرا يكبار براي هميشه محكم توروش واينميسم بگم چي ميخواي از من چرا همچين رفتاري ميكني ولي خيلي ادم موديههههه و چند ساله سكوت كردم فقط بخاطر اينكه نره به بابام چيزي بگه و بابام غصه بخوره ولي خودم چي اين همه درونم پر از حرفهههه