2777
2789
عنوان

با این شرایط ازدواج میکنید دلیلتونم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
اگه دوسش داری ازدواج کنمن ۶ سال دوست بودم ۲ ساله متاهل شدیم ازدواج ی چیز دیگه س

میشه یکم منو به ازدواج خوش بین کنی؟ 

الان راضی از زندگیت ؟ مجرد بودی راحت تر نبودی ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی ؟🤦🏻‍♀️چرا ؟ اخه همه کارا تقریبا جوری ان ک با جنس مخالف آدم سروکار داره پس چیکار کنیم ؟

بخدا خیلی وضغیتشون بد بود یه دونشون هم خوب نبود من با چهارتا بانک کارکردم شوهرم دیگه نذاشت برم 

جالبش میدونی کجاست راحت شماره دخترا رو میتونستن پیدامچکنند باهاشون رفیق میشدن کدملی شون رو میپرسیدن وشمارشون رو برمیداشتن به یه بهانه ای زنگشن میزدن اوه من یکیشون رو تبعید کردم به شهر دیگه به منم که همکارشون بودم پیشنهاد دوستی ورابطه دادن منم سریع به حراست گفتم حراست سریع تبعیدش کرد حقش بود

میشه یکم منو به ازدواج خوش بین کنی؟ الان راضی از زندگیت ؟ مجرد بودی راحت تر نبودی ؟

بسنگی ب طرفت داره

قبل ازدواج باهاش خیلی بیرون برو بشناستش قشنگ

شوهر من خیلی با درک و شعوره مسئولیت پذیره دلسوزه 

ولسه همین راضیم

مجردیم خ خوش گذشت اما ازدواج با کسی ک دوسش داری ی چیز دیگه س 

همه چی ب طرفت بستگی داره باهاش آشنا شو حداقل ۱ سال بعد تصمیم بگیر

صادقانه بگم نهاولا که کارمند عادی بانک حقوقش تعریفی ندارهدوما خانوادش طلبکارن! مگه دارن خرید و فروش ...

این توافق من و آقا بوده خانواده ها دخالتی نداشتن 

کلا سه ماهه میشناسیم همو از خانوادش فعلا چیزی ندیدم بعدا نمیدونم چجوری میشن 

این توافق من و آقا بوده خانواده ها دخالتی نداشتن کلا سه ماهه میشناسیم همو از خانوادش فعلا چیزی ندیدم ...

وا خب شما چرا قانع شدی توافق کنی؟ بگو هم حق و حقوقمو میخوام هم مهریهمو! 

سفر هم وظیفشونه ببرنتون 

بجاش از خونه دنگ برندارین چون هزینه ای هم ندادین شریک نیستین درواقع

بگین این شرایط منه کنار میاین که ادامه بدیم اگه نه خدانگهدارتون

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
بخدا خیلی وضغیتشون بد بود یه دونشون هم خوب نبود من با چهارتا بانک کارکردم شوهرم دیگه نذاشت برم جالبش ...

وای نگو ، من اصلا تحمل خیانت ندارم  

من بارها بهش گفتم خط قرمزم اعتیاد و خیانت 

از همین چیزا میترسم ک دودلم برا ازدواج